Άρχισε η δίκη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του δικηγόρου Γ. Αντωνόπουλου

Άρχισε η δίκη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του δικηγόρου Γ. Αντωνόπουλου

Στο εδώλιο ως φυσικοί αυτουργοί της επίθεσης κάθονται δυο από τους τρεις Αλβανούς κρατούμενους που εμπλέκονται ως ηθικοί αυτουργοί στην δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Άρχισε η δίκη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του δικηγόρου Γ. Αντωνόπουλου
Με κατηγορουμένους δυο Αλβανούς που φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχ. Ζαφειρόπουλου ξεκίνησε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό της Αθήνας η εκδίκαση της υπόθεσης απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά του δικηγόρου Γιώργου Αντωνοπουλου, ο οποίος είχε παρασταθεί ως πολιτική αγωγή στη δίκη με στο σκάνδαλο υπεξαίρεσης Energa -Hellas Power.

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαδτηρίου ως φυσικοί αυτουργοί της επίθεσης σε βάρος του Γ. Αντωνόπουλου κάθονται δυο από τους τρεις Αλβανούς κρατούμενους που εμπλέκονται ως ηθικοί αυτουργοί στην δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Ηθικός αυτουργός της απόπειρας κατά του Γ. Αντωνοπουλου, είναι σύμφωνα με το παραπεμπρικό βούλευμα ο Αρης Φλωρος, καταδικασμένος ήδη για την μεγάλη υπεξαίρεση της Energa-Hellas Power.

Κλείσιμο
Ωστόσο ο Αρ. Φλώρος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο με την έδρα να ζητεί μεταγωγή του από το ψυχιατρείο Κορυδαλλου όπου κρατείται.

Να σημειωθεί πως νωρίτερα με την έναρξη της δίκης ο συνήγορος του Αρ. Φλώρου, Ηλιας Αναγνωστοπουλος είχε ζητήσει αναβολή της δίκης, υποστηρίζοντας ότι η κλήση του κατηγορουμένου δεν έγινε με νόμιμο τρόπο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης