Νέο μαχαίρωμα μεταξύ μεταναστών στη Μόρια

Νέο μαχαίρωμα μεταξύ μεταναστών στη Μόρια

Ξέσπασε άγριος καβγάς ανάμεσα σε δυο μετανάστες ίδιας εθνικότητας με αποτέλεσμα ο ένας να μαχαιρώσει τον άλλο

Νέο μαχαίρωμα μεταξύ μεταναστών στη Μόρια
Τελειωμό δεν έχουν τα αιματηρά περιστατικά μεταξύ των αλλοδαπών που φιλοξενούνται στο hot spot της Μόριας στη Λέσβο, όπου ξέσπασε άγριος καβγάς ανάμεσα σε δυο μετανάστες ίδιας εθνικότητας με αποτέλεσμα ο ένας να μαχαιρώσει τον άλλο.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 22χρονου θύματος στους αστυνομικούς του τμήματος Μυτιλήνης, διαπληκτίστηκε μέσα στον χώρο παραμονής αλλοδαπών με έναν 32χρονο ομοεθνή του, ο οποίος του επιτέθηκε με ένα αιχμηρό αντικείμενο και τον τραυμάτισε σε διάφορα σημεία του σώματός του. Ο 32χρονος αλλοδαπός συνελήφθη από τους αστυνομικούς και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση του νόμου περί όπλων, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.

*** Με την κατηγορία της παράνομης οπλοφορίας συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής σε μια περιοχή της Πιερίας ένας 49χρονος Έλληνας, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφάλειας και πάνω του βρέθηκαν ένα πιστόλι και ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 0,07 εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης και το πιστόλι εστάλη για βαλλιστική εξέταση.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης