Ο 11χρονος Αμίρ για την επίθεση στο σπίτι του: «Φοβήθηκα πάρα πολύ»

Ο 11χρονος Αμίρ για την επίθεση στο σπίτι του: «Φοβήθηκα πάρα πολύ»

«Ηταν περίπου πέντε άτομα και φώναζαν όταν επιτέθηκαν στο σπίτι μας», λέει το παιδί για τους αγνώστους που επιτέθηκαν στο σπίτι του - Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η ΕΛΑΣ

Ο 11χρονος Αμίρ για την επίθεση στο σπίτι του: «Φοβήθηκα πάρα πολύ»
«Πέταξαν πέτρες και δύο μπουκάλια στο δωμάτιο όπου κοιμάμαι. Φοβήθηκα πάρα πολύ, και εγώ και η οικογένειά μου. Ηταν περίπου πέντε άτομα και φώναζαν όταν επιτέθηκαν στο σπίτι μας», λέει συγκλονισμένος από την επίθεση αγνώστων στο σπίτι του ο εντεκάχρονος Αμίρ, το προσφυγόπουλο από το Αφγανιστάν που κληρώθηκε να κρατήσει την ελληνική σημαία στο σχολείο του στην Δάφνη, αλλά τελικά κράτησε την ταμπέλα με το όνομα του σχολείου του, στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», στην οποία μίλησε ο Αμίρ, η αστυνομία και το τμήμα κατά της ρατσιστικής βίας που έχει αναλάβει την υπόθεση, εξετάζει ενδελεχώς όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και τις πληροφορίες που μιλούν για διαταραγμένο άτομο που μένει στην ίδια πολυκατοικία και ίσως να είναι ο δράστης.

Η οικογένεια του Αμίρ, που υπάγεται στο πρόγραμμα στέγασης προσφύγων, ζήτησε τη μετακίνησή της μετά το συμβάν. Ο Αμίρ έχει δύο ακόμα μικρά αδερφάκια και μένουν μαζί με την μητέρα τους το τελευταίο διάστημα σε ένα φτωχικό διαμέρισμα της Δάφνης.

Κλείσιμο
Συγκλονίζουν τα λόγια του μικρού Αμίρ: «Φοβήθηκα πολύ, το τζάμι έκοψε το πόδι της μαμάς μου»

Η μητέρα και πατέρας του Αμίρ 


Φωτογραφίες από το σπίτι του μικρού Αμίρ μετά την επίθεση 














Φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα ο Δήμος Αθηναίων 








Ο Αμίρ στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης