Νέα προφυλάκιση για τον Γιαγτζόγλου με τα τρομοδέματα και την επίθεση στον Παπαδήμο

Νέα προφυλάκιση για τον Γιαγτζόγλου με τα τρομοδέματα και την επίθεση στον Παπαδήμο

Ήθελα να απεμπλακώ, είπε στην ανακρίτρια ο 29χρονος για τα τρομοδέματα - «Ο αγώνας συνεχίζεται» φώναξε  στους συντρόφους του που είχαν πάει να του συμπαρασταθούν 

Νέα προφυλάκιση για τον Γιαγτζόγλου με τα τρομοδέματα και την επίθεση στον Παπαδήμο
Το δρόμο για τις φυλακές πήρε αμέσως μετά την απολογία του στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο 29χρονος Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου που αντιμετωπίζει, μεταξύ των άλλων, κατηγορίες για τα τρομοδέματα και την επίθεση σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμο.

Μάλιστα, κατά την έξοδο του 29χρονου από το ανακριτικό γραφείο περίπου 20 συγκεντρωμένοι κρατώντας πανό συμπαράστασης φώναζαν συνθήματα υπέρ του και εκείνος τους απάντησε: «Ο αγώνας συνεχίζεται».

Σε δηλώσεις του ο συνήγορος του 29χρονου Φραγκίσκος Ρουγκούσης, ανέφερε ότι πρόκειται για δεύτερη προφυλάκιση του εντολέα του που στην ουσία αφορά στην ίδια υπόθεση, η οποία όπως είπε είναι παράνομη και για το λόγο αυτό προτίθεται να καταθέσει προσφυγή. Να σημειωθεί ότι ο νεαρός είχε προφυλακιστεί την περασμένη Τετάρτη μετά την απολογία του στον ανακριτή για θέματα τρομοκρατίας Ε. Νικόπουλο και εκείνη η προφυλάκισή του αφορούσε σε κατηγορίες για τα τρομοδέματα.

Κλείσιμο
Σήμερα απολογήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για κατηγορίες που αφορούν σε όπλα, πλαστές ταυτότητες κ.λπ. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη σημερινή απολογία του ο νεαρός κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε στην ανακρίτρια ότι ήθελε να απεμπλακεί από όλα αυτά ενώ φέρεται να αρνείται ότι είχε κατασκευάσει τα τρομοδέματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης