Συνέλαβαν 80χρονο που πυροβόλησε γάτα στη Βόνιτσα

Συνέλαβαν 80χρονο που πυροβόλησε γάτα στη Βόνιτσα

Ο 80χρονος δράστης αναζητούνταν από το πρωί της Τρίτης, αλλά οι αστυνομικοί του τμήματος Ακτίου- Βόνιτσας τον εντόπισαν στα όρια του αυτοφώρου

Συνέλαβαν 80χρονο που πυροβόλησε γάτα στη Βόνιτσα
Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη θα βρεθεί ένας ηλικιωμένος που πυροβόλησε με  μονόκαννο κυνηγετικό όπλο τη γάτα της γειτόνισσάς του στη Βόνιτσα και την ταυμάτισε ελαφρά. Ο 80χρονος δράστης αναζητούνταν από το πρωί της Τρίτης, αλλά οι αστυνομικοί του τμήματος Ακτίου- Βόνιτσας τον εντόπισαν στα όρια του αυτοφώρου.

Στην κατοχή του δράστη οι αστυνομικοί το όπλο τύπου φλόμπερ για το οποίο δεν είχε άδεια κι έτσι, εκτός από τις κατηγορίες για παράνομη οπλοχρησία και παράβαση της νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς που αντιμετωπίζει ο ηλικιωμένος “πιστολέρο” και το διοικητικό πρόστιμο που θα του επιβληθεί για κακοποίηση ζώου, στην δικογραφία προστέθηκε και η κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής. 

Για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης ένας 26χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. Μετά από έρευνα στην κατοικία του σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με το γεμιστήρα του και φυσίγγια. Το όπλο εστάλη για βαλλιστική εξέταση στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης