Οι κάμερες θα δείξουν τον δολοφόνο της Δώρας

Οι κάμερες θα δείξουν τον δολοφόνο της Δώρας

Ένα άτομο που κρατά την μπεζ τσάντα της άτυχης εφοριακού το μοιραίο απόγευμα του Οκτωβρίου ψάχνουν οι αστυνομικοί από τις κάμερες ασφαλείας - Ληστεία ή επίθεση με σεξουαλικό κίνητρο τα επικρατέστερα σενάρια πλέον 

Οι κάμερες θα δείξουν τον δολοφόνο της Δώρας
Στη δεξαμενή των κλεπταποδόχων της Ομόνοιας που πιθανότατα να «έσπρωξε» ο δολοφόνος
το iPhone της 32χρονης αναζητούν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών την άκρη του νήματος για να λύσουν το μυστήριο του κοιμητηρίου.

Με δεδομένο ότι το κινητό της Δώρας Ζέμπερη απενεργοποιήθηκε αμέσως μετά το
έγκλημα
Κλείσιμο
και λίγη ώρα αργότερα στην περιοχή της Ομόνοιας ενεργοποιήθηκε ξανά για λίγο
, οδηγεί τους αναλυτές στο συμπέρασμα ότι ο άγνωστος προσπάθησε να διώξει από πάνω του το smartphone, πουλώντας το όσο - όσο σε κλεπταποδόχους στη μαύρη αγορά της Αθήνας. 

Παράλληλα, ομάδα της Ασφάλειας βλέπει και ξαναβλέπει τα βίντεο από δεκάδες κάμερες του ΗΣΑΠ αλλά και καταστημάτων στην περιοχή της Ομόνοιας σε μια προσπάθεια να εντοπίσει το άτομο που κινείται στην περιοχή τις ώρες μετά το έγκλημα και έχει πάνω του τη μπεζ τσάντα που κρατούσε η 32χρονη εφοριακός το μοιραίο απόγευμα του Οκτωβρίου. Μέχρι στιγμής αν και έχουν ελεγχθεί πολλές ώρες από βίντεο, δεν έχει βρεθεί κανείς που να «κουμπώνει» στο προφίλ του δολοφόνου και να κρατά τη μπεζ τσάντα που άρπαξε από το θύμα του, αφήνοντας το να ξεψυχά κατακρεουργημένο στο κοιμητήριο της Ριζούπολης. 

Αξίζει να επισημανθεί ότι ερευνήθηκε και το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να ξεφορτώθηκε τη μπεζ τσάντα στην ευρύτερη περιοχή προκειμένου να μην εντοπιστεί από αστυνομικούς. Όμως αν και βρέθηκαν τουλάχιστον δέκα τσάντες καμία δεν ήταν της Δώρας Ζέμπερη. 

Την ίδια ώρα, στο μικροσκόπιο έχουν βάλει τουλάχιστον είκοσι περιπτώσεις μικροκλοπών και μικροληστειών που σημειώθηκαν μέσα και έξω από το Β΄Νεκροταφείο το τελευταίο εξάμηνο. Πλέον, τα δύο επικρατέστερα σενάρια είναι αυτό της ληστείας από κάποιον τοξικομανή της περιοχής που εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι μέσα στο κοιμητήριο βρίσκονται άνθρωποι πονεμένοι, συναισθηματικά φορτισμένοι και ενδεχομένως απρόσεκτοι με τα προσωπικά τους αντικείμενα για να βουτήξει την τσάντα που θα του εξασφάλιζε τη δόση του και κάτι πήγε στραβά με αποτέλεσμα πάνω στο παραλήρημα να μαχαιρώσει την 32χρονη ή αυτό της επίθεσης από αλλοδαπό με σεξουαλικό κίνητρο.

Δείτε βίντεο: Οι κάμερες θα δείξουν τον δολοφόνο της Δώρας


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης