Στο στόχαστρο του εισαγγελέα Διαφθοράς τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας

Στο στόχαστρο του εισαγγελέα Διαφθοράς τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας

«Κλιμάκιο» της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής ζήτησε από την εισαγγελέα τον φάκελο που περιλαμβάνει τα ευρήματα των ερευνών για το ΚΕΕΛΠΝΟ

Στο στόχαστρο του εισαγγελέα Διαφθοράς τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας
Την εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς Δήμητρα Τουλουπάκη επισκέφθηκε «κλιμάκιο» της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής που ερευνά σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας.

Στην αποστολή συμμετείχε ο πρόεδρος της εξεταστικής Αντώνης Μπαλωμενάκης, ο κ. Χάρης Τζαμακλής (ΣΥΡΙΖΑ), ο κ. Γιώργος Γεωργαντάς (ΝΔ), ο κ. Νότης Μηταράκης (ΝΔ) και οι κ.κ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος (ΑΝΕΛ), Ηλίας Κασιδιάρης (ΧΑ) και Νίκος Νικολόπουλος (ανεξάρτητος).

 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μπαλωμενάκης ζήτησε από την εισαγγελέα τον φάκελο που περιλαμβάνει τα ευρήματα των ερευνών για το ΚΕΕΛΠΝΟ.
Κλείσιμο

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η απάντηση της κυρίας Τουλουπάκη ήταν αρνητική καθώς εξήγησε πως η ανακριτική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και ενδεχόμενη διαβίβαση των απόρρητων στοιχείων στην επιτροπή που συνεδριάζει σε δημόσια θέα θα απειλούσε την μυστικότητα των ερευνών.

Επίσης, σε ερώτηση του κ. Γεωργαντά για το αν έχουν υπάρξει στοιχεία που εμπλέκουν πολιτικά πρόσωπα στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ η εισαγγελέας φέρεται να είπε πως δεν έχει διαβιβαστεί σχετικός φάκελος στην Βουλή υπενθυμίζοντας στους βουλευτές την πάγια διαδικασία που προβλέπει αμελλητί διαβίβαση δικογραφίας στο κοινοβούλιο εάν οι έρευνες πέσουν σε πολιτικά πρόσωπα.  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης