Κύπρος: Νεκρός ο αστυνομικός που αυτοπυροβολήθηκε στα γραφεία του ΑΚΕΛ

Κύπρος: Νεκρός ο αστυνομικός που αυτοπυροβολήθηκε στα γραφεία του ΑΚΕΛ

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στη σύζυγό του, τα παιδιά του και τους γονείς του εκλιπόντος αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ


Κύπρος: Νεκρός ο αστυνομικός που αυτοπυροβολήθηκε στα γραφεία του ΑΚΕΛ
Νεκρός είναι ο  αστυνομικός που υπηρετούσε στη φρουρά του ΓΓ του ΑΚΕΛ, και είχε αυτοπυροβοληθεί το απόγευμα, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος. Το ΑΚΕΛ πριν λίγο εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: 

"Είναι με μεγάλη θλίψη που ανακοινώνουμε το θάνατο του Μάριου Θωμά, ο οποίος με συνέπεια υπηρέτησε επί σειρά ετών στην αστυνομική φρουρά του ΓΓ της ΚΕ ΑΚΕΛ. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στη σύζυγό του, τα παιδιά του και τους γονείς του εκλιπόντος. Την ίδια ώρα θέλουμε να εκφράσουμε την οργή και την αγανάκτησή μας για το γεγονός ότι ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης παραβίασαν κάθε έννοια ηθικής και δεοντολογίας δημοσιοποιώντας το τραγικό συμβάν προτού καν ενημερωθεί η οικογένειά του».

Ο αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε λίγο πριν τις 5:00 το απόγευμα στα κεντρικά γραφεία του ΑΚΕΛ στη Λευκωσία και από την πρώτη στιγμή αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο protothema.gr ότι είχε αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης