Ακόμη μία Τετάρτη δίχως πλειστηριασμούς

Ακόμη μία Τετάρτη δίχως πλειστηριασμούς

«Αυτοί μιλάνε για κέρδη και ζημιές, εμείς μιλάμε γι' ανθρώπινες ζωές» βροντοφώναξαν για ακόμη μια Τέταρτη κινήσεις πολιτών που αντιτίθενται στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας

Ακόμη μία Τετάρτη δίχως πλειστηριασμούς
Διαδηλωτές που πρόσκεινται στη ΛΑ.Ε., στο Ε.ΠΑ.Μ., στο ΠΑΜΕ, στο Κίνημα «Δεν Πληρώνω» και σε συλλογικότητες πραγματοποίησαν ακόμα μια κινητοποίηση σήμερα στις 4μ.μ. στο Ειρηνοδικείο Αθηνών κατά των κατασχέσεων και πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.

Σύμφωνα με τους διαδηλωτές για σήμερα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν 18 πλειστηριασμοί, τέσσερις εκ των οποίων αφορούσαν οφειλές άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Από τους εννέα συμβολαιογράφους που έπρεπε να εμφανιστούν δεν προσήλθε κανείς τους γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις από την μεριά των διαδηλωτών, καταγγέλλοντας μάλιστα το περιστατικό.


Κλείσιμο

Τέλος, να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων κατά των πλειστηριασμών λαϊκής περιουσίας το ΠΑΜΕ ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 9 το πρωί έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης