Έκανε... συλλογή από καταδίκες, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος!

Έκανε... συλλογή από καταδίκες, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος!

Για τον 27χρονο εκκρεμούσαν αποφάσεις για απόπειρα κλοπής, ενδοοικογενειακή βία και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Έκανε... συλλογή από καταδίκες, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος!
«Συλλογή» από… καταδικαστικές αποφάσεις έκανε ένας νεαρός Έλληνας ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής από αστυνομικούς του τμήματος Σκύδρας σε περιοχή της Πέλλας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών!

Σε βάρος του 27χρονου εκκρεμούσαν επτά καταδίκες από το Μονομελές και Τριμελές Πλημμελειοδικείο Έδεσσας για απόπειρα κλοπής, ενδοοικογενειακή βία και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης 20 μηνών.

*** Μια 47χρονη φυγόποινη φοροφυγάς συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στα Τρίκαλα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για φορολογικές παραβάσεις με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.

Κλείσιμο
*** Για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Καρδίτσας μία 35χρονη φυγόποινη η οποία συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής στην Καρδίτσα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης