Φυγόποινος διέρρηξε επιχείρηση με κλεμμένο φορτηγό

Φυγόποινος διέρρηξε επιχείρηση με κλεμμένο φορτηγό

Την προηγούμενη Παρασκευή, ο καταζητούμενος αλλοδαπός είχε κλέψει από μια περιοχή των Σερρών ένα Ι.Χ. φορτηγάκι και πήγε με αυτό σε άλλη περιοχή

Φυγόποινος διέρρηξε επιχείρηση με κλεμμένο φορτηγό
Την ώρα που οι διωκτικές αρχές αναζητούσαν στην Θεσσαλονίκη έναν 34χρονο Αλβανό φυγόποινο για να εκτίσει τις ποινές από τις δυο καταδίκες που είχε στην «πλάτη» του, εκείνος κρυβόταν σε περιοχές των Σερρών όπου έκανε κλοπές και διαρρήξεις!

Την προηγούμενη Παρασκευή, ο καταζητούμενος αλλοδαπός είχε κλέψει από μια περιοχή των Σερρών ένα Ι.Χ. φορτηγάκι και πήγε με αυτό σε άλλη περιοχή, όπου διέρρηξε την επιχείρηση ενός 63χρονου και «σήκωσε» διάφορα αντικείμενα αξίας περίπου 5.000 ευρώ, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη.

Το κλεμμένο όχημα εντοπίστηκε σε μια αγροτική περιοχή με τα κλοπιμαία στην καρότσα, όπου το είχε αφήσει ο δράστης με σκοπό να τα παραλάβει κάποια άλλη στιγμή. Τα κλεμμένα αντικείμενα και το φορτηγάκι αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες, αλλά προηγουμένως εξετάστηκαν για δακτυλικά αποτυπώματα που αποκάλυψαν την ταυτότητα του δράστη.
Κλείσιμο

Ο 34χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Σερρών και του τμήματος Σιδηροκάστρου και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, παραβίαση των περιορισμών διαμονής και ψευδή ανωμοτί κατάθεση με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Σερρών του άσκησε δίωξη για κλοπές και διέταξε την μεταγωγή του στις φυλακές για να εκτίσει την ποινή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης