Απατεώνας με τέσσερις καταδίκες ήταν και δουλέμπορος

Απατεώνας με τέσσερις καταδίκες ήταν και δουλέμπορος

Από τα στοιχεία του, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ήλιδας διαπίστωσαν ότι είχε σε βάρος του καταδίκες για πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση και απάτη από το Πενταμελές Εφετείο Πατρών

Απατεώνας με τέσσερις καταδίκες ήταν και δουλέμπορος
Όχι μια ή δυο, αλλά τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις με βαριά ποινή εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 54χρονου Έλληνα, που μάλιστα αναζητούνταν και ως… δουλέμπορος! Όμως, εκείνος κυκλοφορούσε ελεύθερος στην Αμαλιάδα, ώσπου υποβλήθηκε σε έλεγχο.

Από τα στοιχεία του, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ήλιδας διαπίστωσαν ότι είχε σε βάρος του καταδίκες για πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση και απάτη από το Πενταμελές Εφετείο Πατρών, για πλαστογραφία με χρήση κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση από το Τριμελές Εφετείο Πατρών και για παράβαση του νόμου περί επιταγών από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών!

Με αυτές του είχε επιβληθεί συνολική ποινή κάθειρξης και φυλάκισης 13 ετών και έξι μηνών, την οποία θα εκτίσει  με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας. Προηγουμένως, όμως, θα κάνει… στάση στην Θεσσαλονίκη, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε και διάταξη του Εφετείου με την οποία διατάσσεται η σύλληψή του για διευκόλυνση μεταφοράς μεταναστών!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης