«Σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο από επιχείρηση της Πάτρας

«Σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο από επιχείρηση της Πάτρας

Οι δράστες διέρρηξαν όσες πόρτες χρειάζονταν ώσπου να φτάσουν στο χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης

Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας: Πυροβόλησε τον 53χρονο αδερφό του για λίγα στρέμματα
Χτύπησε για μια ακόμη φορά η σπείρα που έχει βάλει στο μάτι τα χρηματοκιβώτια των επιχειρήσεων οι οποίες λειτουργούν στην Πάτρα. Στόχος τους έγιναν οι εγκαταστάσεις της εταιρείας διανομής τροφίμων «Υφαντής» στην περιοχή Μποζαΐτικα, όπου εισέβαλαν χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος.

Οι δράστες διέρρηξαν όσες πόρτες χρειάζονταν ώσπου να φτάσουν στο χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης, το οποίο «σήκωσαν» και πιθανότατα φόρτωσαν σε κάποιο όχημα που είχαν φέρει μαζί τους. Το μεταλλικό κουτί, όμως, δεν είχε μέσα παρά 3-4.000 ευρώ, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της επιχείρησης που ειδοποίησαν την Αστυνομία. Η Σήμανση πήρε αποτυπώματα και η Ασφάλεια ερευνά την κλοπή.

*** Αντίθετα, εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας η κλοπή που είχε γίνει στις 28 Σεπτεμβρίου στο σπίτι ενός 71χρονου σε περιοχή των Γρεβενών, από το οποίο είχαν κάνει φτερά μετρητά ύψους 250 ευρώ και κοσμήματα αξίας 500 ευρώ. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος ενός 20χρονου Έλληνα υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης