Πτολεμαΐδα: Αλβανός ξάφρισε ηλικιωμένο μέσα στο ασανσέρ

Πτολεμαΐδα: Αλβανός ξάφρισε ηλικιωμένο μέσα στο ασανσέρ

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Εορδαίας κατάφεραν να εξιχνιάσουν άμεσα την υπόθεση, μετά την καταγγελία του 78χρονου για την κλοπή 110 ευρώ μέσα από την τσέπη του

Πτολεμαΐδα: Αλβανός ξάφρισε ηλικιωμένο μέσα στο ασανσέρ
Πρόλαβε να ξοδέψει κάποια από τα χρήματα που «βούτηξε» από έναν ηλικιωμένο, ο  Αλβανός πορτοφολάς ο οποίος στριμώχτηκε μαζί του στο ασανσέρ της πολυκατοικίας του στην Πτολεμαΐδα και τον ξάφρισε χωρίς να το αντιληφθεί! Ωστόσο, δεν απέφυγε τις χειροπέδες.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Εορδαίας κατάφεραν να εξιχνιάσουν άμεσα την υπόθεση, μετά την καταγγελία του 78χρονου για την κλοπή 110 ευρώ μέσα από την τσέπη του από τον... συνεπιβάτη του στον ανελκυστήρα. Ο 37χρονος δράστης εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα, συνελήφθη, αλλά στην κατοχή του βρέθηκε ένα μέρος από το ποσό που είχε αρπάξει και αποδόθηκε στο θύμα. Ο 37χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενος για κλοπή και ερευνάται αν έχει ξαφρίσει και άλλους ηλικιωμένους.

*** Απασχόλησε τον ιδιοκτήτη ενός εμπορικού καταστήματος στην Πάτρα και προσπάθησε να αρπάξει τα 270 ευρώ που υπήρχαν μέσα στην ταμειακή μηχανή, ένας 35χρονος Έλληνας. Όμως, ο καταστηματάρχης τον πήρε είδηση και τράπηκε σε φυγή, για να συλληφθεί άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Ο δράστης ανακρίνεται στην Ασφάλεια και για άλλες κλοπές, πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης