Μαγνησία: Έκλεψαν έξι τόνους αμύγδαλα και τα πούλησαν

Μαγνησία: Έκλεψαν έξι τόνους αμύγδαλα και τα πούλησαν

Επί ένα ολόκληρο μήνα, από τις 14 Σεπτεμβρίου ως τις 14 Οκτωβρίου, οι δράστες μετέφεραν λίγα- λίγα τα συνολικά 100 τσουβάλια με τα 6.000 κιλά αμυγδάλων

Μαγνησία: Έκλεψαν έξι τόνους αμύγδαλα και τα πούλησαν
Την οικονομική καταστροφή ενός 62χρονου αγρότη προκάλεσε η επταμελής σπείρα που διέρρηξε την αποθήκη της ιδιοκτησίας του στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας και άρπαξε όλη την παραγωγή αμύγδαλου της χρονιάς, συνολικού βάρους έξι τόνων!

Επί ένα ολόκληρο μήνα, από τις 14 Σεπτεμβρίου ως τις 14 Οκτωβρίου, οι δράστες μετέφεραν λίγα- λίγα τα συνολικά 100 τσουβάλια με τα 6.000 κιλά αμυγδάλων, αρπάζοντας όλη τη σοδειά του άτυχου αγρότη που η αξία της έφτανε τα 8.000 ευρώ! Ήταν, μάλιστα, τόσο το θράσος τους, ώστε τα πήγαν  όλα με Ι.Χ. αυτοκίνητο σε ένα αποφλοιωτήριο, όπου τα πούλησαν.

Η κλοπή «μαμούθ» εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Ρήγα Φεραίου και ταυτοποιήθηκαν ως δράστες επτά Έλληνες, πέντε άνδρες μεταξύ 20 και 41 χρόνων και δύο γυναίκες ηλικίας 21 και 50 χρόνων. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και το αυτοκίνητο με το οποίο μετέφεραν τα κλεμμένα αμύγδαλα, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης