Μουσικός έσπασε στο ξύλο τη γυναίκα του στην Πάτρα

Μουσικός έσπασε στο ξύλο τη γυναίκα του στην Πάτρα


Το θύμα είναι αδελφή... αστυνομικού, ο οποίος σήμανε συναγερμό στους συναδέλφους του μόλις εκείνη τον ενημέρωσε ότι ο πρώην άνδρας της, με τον οποίο διαπληκτίστηκε έντονα για οικογενειακούς λόγους, την είχε ξυλοκοπήσει μέσα στο σπίτι της

Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας: Πυροβόλησε τον 53χρονο αδερφό του για λίγα στρέμματα
Ισχυρή δύναμη της Άμεσης Δράσης κινητοποιήθηκε τη νύχτα της Πέμπτης στην Πάτρα, για να βάλει τέλος στην άγρια κακοποίηση μιας γυναίκας που ακολούθησε τον καυγά της με τον εν διαστάσει σύζυγό της, ο οποίος είναι γνωστός μουσικός και εργάζεται σε νυχτερινό κέντρο της πόλης.

Το θύμα είναι αδελφή... αστυνομικού, ο οποίος σήμανε συναγερμό στους συναδέλφους του μόλις εκείνη τον ενημέρωσε ότι ο πρώην άνδρας της, με τον οποίο διαπληκτίστηκε έντονα για οικογενειακούς λόγους, την είχε ξυλοκοπήσει μέσα στο σπίτι της στην οδό Αλιάκμονος!

Επί τόπου έφτασαν τέσσερα περιπολικά και τα πληρώματά τους πέρασαν χειροπέδες στον «νταή» μουσικό, ο οποίος προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης