Λαμία: Επεισοδιακή σύλληψη τριών εμπόρων ναρκωτικών

Λαμία: Επεισοδιακή σύλληψη τριών εμπόρων ναρκωτικών

Ο ένας πέταξε στον ακάλυπτο τα ναρκωτικά αλλά... δεν γλίτωσε, όπως και οι άλλοι δύο συνεργοί του

Λαμία: Επεισοδιακή σύλληψη τριών εμπόρων ναρκωτικών
Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη τριών νεαρών που διακινούσαν ναρκωτικά στη Λαμία, καθώς ο ένας από αυτούς προσπάθησε να... εξαφανίσει το παράνομο εμπόρευμά του πετώντας το στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας όπου κατοικεί. Όμως, οι άνδρες της Ασφαλείας τα βρήκαν και τους συνέλαβαν όλους.

Αρχικά, οι αστυνομικοί παρακολούθησαν διακριτικά έναν 24χρονο που βγήκε από το σπίτι όπου έμενε μαζί με έναν συνομήλικό του και έναν 19χρονο και τον είδαν να συναντά έναν 22χρονο «πελάτη» για να του πουλήσει μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 5,4 γραμμαρίων. Τότε επενέβησαν και, αφού τους έβαλαν χειροπέδες, βρήκαν το χασίς πάνω στον αγοραστή και τα χρήματα της αγοράς πάνω στον πωλητή.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του διακινητή, όπου εντοπίστηκαν ο δεύτερος 24χρονος και ο 19χρονος ο οποίος προσπάθησε να ξεφορτωθεί τα επιβαρυντικά στοιχεία. Όμως, οι αστυνομικοί βρήκαν την ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 362,4 γραμμαρίων που έριξε στον ακάλυπτο χώρο και κατέσχεσαν μέσα στο σπίτι ένα σακίδιο που περιείχε δυο τρίφτες και μία ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα χασίς. Οι τέσσερις νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας με κατηγορίες κατά περίπτωση για κατοχή, αγορά και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης