Καρδίτσα: Λεηλάτησαν εταιρεία σκυροδέματος - 50.000 ευρώ η ζημιά!

Καρδίτσα: Λεηλάτησαν εταιρεία σκυροδέματος - 50.000 ευρώ η ζημιά!

Οι εισβολείς παραβίασαν πρώτα την περίφραξη της εταιρείας και στη συνέχεια διέρρηξαν τις πόρτες από τις οποίες μπήκαν στο εσωτερικό και άρχισαν να ξηλώνουν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους

Καβάλα: Βρέθηκαν θηριώδη χασισόδεντρα σε θερμοκήπιο
Τίποτε δεν άφησαν όρθιο οι «κυνηγοί» χαλκού που φέρονται ως δράστες της διάρρηξης η οποία έγινε μέρα- μεσημέρι την περασμένη Τετάρτη στις εγκαταστάσεις μιας τεχνικής εταιρείας η οποία ασχολείται με σκυρόδεμα και σίδερα στην περιοχή Αγναντερό του Δήμου Μουζακίου στην Καρδίτσα!

Οι εισβολείς παραβίασαν πρώτα την περίφραξη της εταιρείας και στη συνέχεια διέρρηξαν τις πόρτες από τις οποίες μπήκαν στο εσωτερικό και άρχισαν να ξηλώνουν με την ησυχία τους τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, αρπάζοντας εξοπλισμό, καλώδια, μετασχηματιστές, ηλεκτρολογικά, και οτιδήποτε άλλο περιείχε χαλκό, προκαλώντας ζημιές που ανέρχονται στα 50.000 ευρώ!

Ώσπου να επιστρέψουν οι υπεύθυνοι της εταιρείας από τα Τρίκαλα όπου κατοικούν και να αντικρίσουν την εφιαλτική εικόνα της πρωτοφανούς καταστροφής, οι δράστες είχαν γίνει άφαντοι. Την έρευνα για την εξιχνίαση της λεηλασίας διενεργεί η Ασφάλεια Καρδίτσας, ενώ κλιμάκιο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήρε αποτυπώματα από τους χώρους όπου κινήθηκαν οι άγνωστοι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης