Πάτρα: Πριν από κάθε κλοπή έκλεβε και μια μοτοσικλέτα!

Πάτρα: Πριν από κάθε κλοπή έκλεβε και μια μοτοσικλέτα!

Οι κάμερες είχαν καταγράψει καθαρά τα χαρακτηριστικά του και το πρωί της Τετάρτης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Πατρών

Πάτρα: Πριν από κάθε κλοπή έκλεβε και μια μοτοσικλέτα!
Για την γρήγορη διαφυγή του από τα μαγαζιά που ξάφριζε όσο παρίστανε τον πελάτη φρόντιζε ένας 38χρονος Έλληνας, ο οποίος πριν από κάθε κλοπή άρπαζε και μια... μοτοσικλέτα! Μετά από συνολικά πέντε κλοπές που διέπραξε σε τέσσερις ημέρες, συνελήφθη τελικά στο Ρίο.

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ο 38χρονος έκλεψε μια μοτοσικλέτα με την οποία έφτασε σε ένα κατάστημα τροφίμων στην Πάτρα και μπήκε μέσα, τάχα για να ψωνίσει. Όταν βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία, «βούτηξε» 50 ευρώ από την ταμειακή μηχανή και τράπηκε σε φυγή. Όμως, οι κάμερες είχαν καταγράψει καθαρά τα χαρακτηριστικά του και το πρωί της Τετάρτης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Πατρών.

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι το περασμένο Σάββατο ο δράστης είχε κλέψει άλλη μια μοτοσικλέτα από την Πάτρα με την οποία είχε πάει διαδοχικά σε δυο περίπτερα και είχε κλέψει δυο κάρτες ανανέωσης κινητής τηλεφωνίας, 36 ευρώ και δυο πακέτα τσιγάρα! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης