Καλαμάτα: Τσιγγάνος έκρυβε ναρκωτικά στο εσώρουχο της 4χρονης κόρης του

Καλαμάτα: Τσιγγάνος έκρυβε ναρκωτικά στο εσώρουχο της 4χρονης κόρης του

Οι αστυνομικοί είχαν φτάσει στα ίχνη του «πατέρα» όταν συνέλαβαν έναν άλλο τσιγγάνο με 18 χάπια Hipnostedon στην περιοχή Ασπρόχωμα της Μεσσηνίας

Καλαμάτα: Τσιγγάνος έκρυβε ναρκωτικά στο εσώρουχο της 4χρονης κόρης του
Όλα του την επιείκεια εξάντλησε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας που δίκασε έναν αδίστακτο τσιγγάνο, ο οποίος διακινούσε ναρκωτικά χάπια και έφτασε στο σημείο να τα κρύβει μέσα στο... εσώρουχο της 4χρονης κόρης του για να μην βρεθούν σε πιθανό έλεγχο από τους αστυνομικούς!

Οι αστυνομικοί είχαν φτάσει στα ίχνη του «πατέρα» όταν συνέλαβαν έναν άλλο τσιγγάνο με 18 χάπια Hipnostedon στην περιοχή Ασπρόχωμα της Μεσσηνίας και εκείνος αποκάλυψε την ταυτότητα του πωλητή, από τον οποίο τα αγόρασε έναντι δέκα ευρώ. Ο προμηθευτής εντοπίστηκε κοντά στον καταυλισμό του στο Αριοχώρι του δήμου Καλαμάτας και συνελήφθη. Όπως διαπιστώθηκε, χρησιμοποιούσε την ανήλικη κορούλα του για να κρύβει τις δυο καρτέλες με ναρκωτικά χάπια που προόριζε για πώληση σε χρήστες της περιοχής!

Το δικαστήριο, όμως, αναγνώρισε στον κατηγορούμενο το ελαφρυντικό της τοξικομανίας και τον έριξε στα «μαλακά», καταδικάζοντάς τον σε ποινή φυλάκισης τριών ετών, αλλά με δικαίωμα εξαγοράς προς πέντε ευρώ ημερησίως! Η ίδια ποινή είχε επιβληθεί στον τσιγγάνο και από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης