Πλούσια έσοδα από το χασίς για ζευγάρι στη Φθιώτιδα

Πλούσια έσοδα από το χασίς για ζευγάρι στη Φθιώτιδα

Εκτός από την ποσότητα ναρκωτικών βρέθηκαν αδασμολόγητος καπνός βάρους 140 γραμμαρίων και τα παράνομα έσοδα του ζευγαριού, που ήταν μετρητά ύψους 15.250 ευρώ και μια χρυσή λίρα

Πλούσια έσοδα από το χασίς για ζευγάρι στη Φθιώτιδα
Πήγαιναν καλά οι πωλήσεις... ναρκωτικών για ένα ζευγάρι Ελλήνων από τη Λάρυμνα που τα διακινούσαν σε διάφορες περιοχές της Φθιώτιδας, όπως προκύπτει από το ιδιαίτερα σημαντικό χρηματικό ποσό που βρέθηκε στην κατοικία του κατά την έφοδο των  αστυνομικών του τμήματος Λοκρών!

Η αιφνιδιαστική έρευνα που έγινε μετά την αξιοποίηση των στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, έπιασε στον ύπνο τον 52χρονο άνδρα και την 54χρονη γυναίκα. Έτσι, δεν πρόλαβαν να εξαφανίσουν την ακατέργαστη κάνναβη βάρους 759,7 γραμμαρίων που σκόπευαν να διακινήσουν, ούτε την ηλεκτρονική ζυγαριά που χρησιμοποιούσαν για να ζυγίζουν το παράνομο εμπόρευμα.

Από την επιτόπια έρευνα βρέθηκαν ακόμη αδασμολόγητος καπνός βάρους 140 γραμμαρίων και τα παράνομα έσοδα του ζευγαριού, που ήταν μετρητά ύψους 15.250 ευρώ και μια χρυσή λίρα! Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας ο οποίος τους άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στην ανακρίτρια Λαμίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης