Ξυλοδαρμός φοιτητή: Γάλλοι που δεν βρίσκονται πλέον στο Ρέθυμνο οι δράστες;

Ξυλοδαρμός φοιτητή: Γάλλοι που δεν βρίσκονται πλέον στο Ρέθυμνο οι δράστες;

Η αστυνομία ερευνά πλέον το ενδεχόμενο δράστες του ξυλοδαρμού να είναι τρεις άνδρες από τη Γαλλία, οι οποίοι μάλιστα βρίσκονται πλέον στη χώρα τους - Είχαν φτάσει στην Κρήτη στις 9 Οκτωβρίου και έφυγαν στις 16

Ξυλοδαρμός φοιτητή: Γάλλοι που δεν βρίσκονται πλέον στο Ρέθυμνο οι δράστες;
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών του Ρεθύμνου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των εμπλεκομένων στον άγριο ξυλοδαρμό του 30χρονου που σημειώθηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα στο Ρέθυμνο.

Όπως γράφει το
cretapost.gr, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, για την υπόθεση συνελήφθησαν τις προηγούμενες ημέρες δύο Ρεθυμνιώτες, οι οποίοι οδηγήθηκαν ενώπιον των εισαγγελικών αρχών, αλλά στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Κλείσιμο
Σύμφωνα όμως με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι αρχές, φαίνεται ότι στην υπόθεση ναι μεν εμπλέκονται τρεις άνδρες, όπως είχε διαπιστωθεί από την αρχή, όχι όμως ντόπιοι, αλλά αλλοδαποί.

Η αστυνομία ερευνά πλέον το ενδεχόμενο δράστες του ξυλοδαρμού να είναι τρεις άνδρες από τη Γαλλία, οι οποίοι μάλιστα βρίσκονται πλέον στη χώρα τους.

Όπως διαπιστώθηκε οι αλλοδαποί είχαν έρθει στην Κρήτη στις 9 Οκτωβρίου και αναχώρησαν στις 16 του ίδιου μήνα.

Του έστησαν καρτέρι και του επιτέθηκαν

Ο 30χρονος δέχτηκε αναίτια επίθεση από τρεις νεαρούς τα ξημερώματα της Κυριακής στη συμβολή των οδών Πατριάρχου Γρηγορίου και Δημακοπούλου στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου.

Το θύμα μαζί με ένα 35χρονο φίλο του που είχε έρθει από το Ηράκλειο και τον φιλοξενούσε είχαν βγει μια μικρή βόλτα για ν' αγοράσουν τοστ να φάνε. Στις 2:30 τα ξημερώματα περίπου κι ενώ επέστρεφαν στο σπίτι, τρεις νεαροί που φαινόταν να τους έχουν στήσει καρτέρι λέγοντας τους μόνο τη φράση «excuse me» (με συγχωρείτε) τους επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις. 

Ο 35χρονος πρόλαβε και τράπηκε σε φυγή ενώ ο 30χρονος έχοντας ήδη δεχτεί μια γροθιά στο πρόσωπο δεν βρήκε τρόπο να ξεφύγει από τους τρεις νεαρούς που τον έριξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον χτυπούν ομαδικά με μπουνιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και στο κεφάλι.

Ο φίλος του θύματος που είχε τρέξει να προφυλαχτεί βλέποντας πως ο 30χρονος δεν τον ακολούθησε επέστρεψε στο σημείο που είχαν δεχτεί την επίθεση και τον βρήκε πεσμένο στο έδαφος και σχεδόν αναίσθητο. Κάλεσε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

«Ήθελαν να με δολοφονήσουν»

Περιγράφοντας τα δραματικά λεπτά του ξυλοδαρμού του, το θύμα τόνισε ότι οι δράστες ήθελαν να τον σκοτώσουν. 

«Ήθελαν να με δολοφονήσουν. Τα χτυπήματα είναι μόνο στο κεφάλι μου. Εγώ προσπάθησα να καλυφτώ όπως μπορούσα, αλλά τα χτυπήματα ήταν ανελέητα» λέει ο 30χρονος.

«Το περιστατικό έγινε πολύ κοντά στη γειτονιά μου. Ξαφνικά όπως περπατούσα με τον φίλο μου, μας επιτέθηκαν τρία άτομα χωρίς κουκούλα. Πρόλαβα και απέφυγα τον πρώτο αλλά ο δεύτερος ήρθε πάνω μου. Ο τρίτος είχε ήδη επιτεθεί στο φίλο μου, ο οποίος κατάφερε να γλιτώσει. Μετά έρχεται και ο τρίτος επάνω μου κι άρχισαν να με γρονθοκοπούν στο πρόσωπο. Μια γροθιά στο κεφάλι αν είναι σε λάθος σημείο μπορεί να σου κοστίσει και την ίδια σου τη ζωή» προσθέτει ο 30χρονος φοιτητής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης