Ξυλόκαστρο: Ζευγάρι είχε υδροπονική χασισοφυτεία στο σπίτι του

Ξυλόκαστρο: Ζευγάρι είχε υδροπονική χασισοφυτεία στο σπίτι του

Καλλιεργούσαν 17 δενδρύλλια κάνναβης - Συνελήφθησαν από τους τοπικούς αστυνομικούς

Ξυλόκαστρο: Ζευγάρι είχε υδροπονική χασισοφυτεία στο σπίτι του
Πλήρη εξοπλισμό για την παραγωγή σημαντικών ποσοτήτων χασίς και άλλων προϊόντων κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονικής καλλιέργειας είχε εγκαταστήσει στο σπίτι του στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας ένα ζευγάρι Ελλήνων, οι οποίοι συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος.

Στο αυτοσχέδιο θερμοκήπιο με τον ηλεκτρικό μηχανισμό εξαερισμού και τις θερμαντικές λάμπες, ο 45χρονος άνδρας και η 36χρονη σύζυγός του καλλιεργούσαν 17 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,20 ως 0,60 εκατοστών, ενώ οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα κιλό και 480 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 320 γραμμάρια σπόρων κάνναβης, μια σύριγγα με 50 ml χασισέλαιου και 50 ml βάμμα κάνναβης! Το ζευγάρι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου με κατηγορίες για καλλιέργεια ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

*** Σε γλάστρες στην αυλή του σπιτιού του στα Χανιά, αλλά και τους χώρους γύρω από αυτό, καλλιεργούσε τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,50 μέτρου ένας 55χρονος ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Στο σπίτι κατασχέθηκαν και οκτώ συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 380 γραμμαρίων και μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή «σοκολάτας». Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης