Βρέθηκε η 47χρονη Βάια Οικονόμου - Ήταν στον πνευματικό της

Βρέθηκε η 47χρονη Βάια Οικονόμου - Ήταν στον πνευματικό της

Όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν σε μοναστήρι στην Κοζάνη - Αισθάνθηκε αδιαθεσία και πήγε στο νοσοκομείο και από εκεί επικοινώνησε με την αδερφή της 

Βρέθηκε η 47χρονη Βάια Οικονόμου - Ήταν στον πνευματικό της
Έπειτα από 13 ημέρες που παρέμενε άφαντη η 47χρονη Βάια Οικονόμου που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη
, έδωσε σημεία ζωής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 47χρονη μητέρα βρέθηκε ζωντανή στο νοσοκομείο της Καστοριάς. Η 47χρονη μαθηματικός ήταν αγνοουμένη από τις αρχές του μήνα και η εξαφάνισή της είχε προβληματίσει τόσο τους συγγενείς, όσο και τις αρχές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μητέρα εκπαιδευτικός ανέφερε στους αστυνομικούς ότι όλες αυτές τις ημέρες ήταν στον πνευματικό της σε ένα μοναστήρι σε περιοχή της Κοζάνης, αλλά αισθάνθηκε μία αδιαθεσία και πήγε στο νοσοκομείο από όπου και επικοινώνησε με την αδερφή της. 

Κλείσιμο
Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης θα συγκεντρώσει το προανακριτικό υλικό και στη συνέχεια θα το παραδώσει στην Εισαγγελία. Στη συνέχεια η Εισαγγελία θα αποφασίσει αν θα ασκηθεί κάποια δίωξη σε βάρος της 47χρονης για άσκοπη κινητοποίηση των Αρχών.

Η αδερφή της Βάιας Οικονόμου η οποία όλο αυτό το διάστημα αγωνιούσε για την τύχη της 47χρονης γυναίκας, μιλώντας στο protothema.gr για την εξαφάνισή της είχε υποστηρίξει πως την ημέρα της εξαφάνισής της η Βάια θα συναντούσε την εξάχρονη κόρη της, στη Χαλκιδική, αλλά δεν πήγε ποτέ στο ραντεβού. Η ίδια μάλιστα είχε πει πως η αδερφή της για κανένα λόγο δεν θα έχανε τη συνάντηση με το παιδί της, πράγμα που την έκανε να ανησυχεί ακόμη περισσότερο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης