Σπάρτη: Τον σταμάτησαν για τροχονομικό έλεγχο και βρέθηκε με χειροπέδες

Σπάρτη: Τον σταμάτησαν για τροχονομικό έλεγχο και βρέθηκε με χειροπέδες

Οι αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων που σταμάτησαν για έλεγχο τον 28χρονο Έλληνα, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδίκες για κλοπή ρεύματος 

Σπάρτη: Τον σταμάτησαν για τροχονομικό έλεγχο και βρέθηκε με χειροπέδες
Ένας συνηθισμένος τροχονομικός έλεγχος ήταν αρκετός για να βρεθεί με χειροπέδες ένας νεαρός επιχειρηματίας που κυκλοφορούσε ελεύθερος, παρ' όλο που είχε στην «πλάτη» δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης για παραβάσεις στο κατάστημά του.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων που σταμάτησαν για έλεγχο τον 28χρονο Έλληνα σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδίκες για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης για τα περαιτέρω.

*** Τον δρόμο για τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου πήρε και ένας 24χρονος Έλληνας, στον οποίο πέρασαν χειροπέδες οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη Σπάρτη, όταν του έκαναν έλεγχο και προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου για κλοπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης