ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Καλάβρυτα: Το έσκασαν με τα όπλα και το λαγό οι λαθροθήρες

Καλάβρυτα: Το έσκασαν με τα όπλα και το λαγό οι λαθροθήρες

Οι θηροφύλακες παρακολουθούσαν για αρκετή ώρα ένα αγροτικό φορτηγάκι 4χ4 που κινούνταν στα βουνά της περιοχής

Καλάβρυτα: Το έσκασαν με τα όπλα και το λαγό οι λαθροθήρες
Γλίτωσαν την άμεση σύλληψη, όχι όμως και τους μπελάδες με την δικαιοσύνη, τρεις λαθροθήρες που έσπευσαν να γίνουν λαγοί παίρνοντας μαζί τους και τον... πραγματικό λαγό που είχαν σκοτώσει, όταν έπεσαν σε μπλόκο που είχαν στήσει οι ομοσπονδιακοί θηροφύλακες στο χωριό Αρμπουνα των Καλαβρύτων!

Οι θηροφύλακες παρακολουθούσαν για αρκετή ώρα ένα αγροτικό φορτηγάκι 4χ4 που κινούνταν στα βουνά της περιοχής, με δυο άνδρες στην καρότσα οι οποίοι σάρωναν δεξιά και αριστερά στη βλάστηση με έναν χειροκίνητο προβολέα αναζητώντας θηράματα. Όταν άκουσαν τρεις πυροβολισμούς, επιχείρησαν να πλησιάσουν το όχημα, αλλά οι δυο άγνωστοι πήδησαν από την καρότσα και τράπηκαν σε φυγή παίρνοντας μαζί τα όπλα τους, τον ένα προβολέα και τον θανατωμένο λαγό.

Ο οδηγός ακινητοποιήθηκε αλλά, αφού προσποιήθηκε πως δεν ήξερε τίποτε για τους άλλους δυο, ξαφνικά άρπαξε τα κλειδιά και τράπηκε σε φυγή προς το δάσος. Με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων, το φορτηγάκι κατασχέθηκε μαζί με άλλον ένα προβολέα και μια φυσιγγιοθήκη γεμάτη φυσίγγια που βρίσκονταν μέσα. Η ταυτότητα του οδηγού αποκαλύφθηκε από την άδεια κυκλοφορίας και σε βάρος του, όπως και των δυο συνεργών του, σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια και παράνομη θήρα.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης