Αίγιο: 19χρονος διακινούσε χασίς και παρακολουθούσε με ασύρματο την αστυνομία!

Αίγιο: 19χρονος διακινούσε χασίς και παρακολουθούσε με ασύρματο την αστυνομία!

Οι αστυνομικοί τον έπιασαν πάνω στη συνδιαλλαγή και προχώρησαν στη σύλληψή του, παρά την προσπάθειά του να διαφύγει

Αίγιο: 19χρονος διακινούσε χασίς και παρακολουθούσε με ασύρματο την αστυνομία!
Πάνω στο αλισβερίσι για ποσότητα χασίς που έκανε ένας νεαρός έπεσαν οι άνδρες της Ασφαλείας στο Αίγιο, αλλά ο “άγουρος” διακινητής το έβαλε στα πόδια πετώντας την παράνομη πραμάτεια του και έναν ασύρματο, ο οποίος ήταν συντονισμένος στις συχνότητες της Αστυνομίας!

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 19χρονο επίδοξο αγοραστή και κατέσχεσαν μια συσκευασία που περιείχε δύο γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, την οποία του είχε παραδώσει ο 16χρονος πριν διαφύγει τρέχοντας ανάμεσα στα οικόπεδα. Όταν τον ακολούθησαν, βρήκαν κατά μήκος της διαδρομής που είχε ακολουθήσει άλλο ένα γραμμάριο ακατέργαστης κάνναβης και τον φορητό ασύρματο.

Ο ανήλικος συνελήφθη λίγο αργότερα και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι μιας 25χρονης και ενός 38χρονου Αλβανού, έξω από το οποίο είχε κάνει τη συναλλαγή. Στο σπίτι του ζευγαριού οι αστυνομικοί κατέσχεσαν δύο γραμμάρια κοκαΐνης κι έτσι οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου με κατηγορίες για αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών κατά περίπτωση, ενώ σε βάρος της 48χρονης μητέρας του 16χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης