Έρευνα: Έχει η μόδα... ηλικιακό όριο;

Έρευνα: Έχει η μόδα... ηλικιακό όριο;

Σε ποια ηλικία θα πρέπει οι άνδρες και οι γυναίκες να σταματήσουν να φοράνε τα ρούχα που θέλουν;

Έρευνα: Έχει η μόδα... ηλικιακό όριο;
 Άραγε, η μόδα έχει ηλικιακό όριο; Μπορούν οι γυναίκες να φοράνε ότι ρούχα θέλουν, ανεξαρτήτως ηλικίας; Ακόμη κι αν τους το επιτρέπει το σώμα τους ή αν έχουν τέλειες αναλογίες;
 
Η μίνι φούστα,το μπικίνι στη παραλία,τα κοντά τοπ μπλουζάκια όπως και τα σκισμένα τζιν επιτρέπονται σε όλες τις ηλικίες ή μήπως για κάποιες θεωρούνται "απαγορευτικά"; 
 
Η έρευνα δεν επικεντρώθηκε μόνο στο χώρο εργασίας αλλά γενικά, όπου κινούνται οι γυναίκες. 
 
Οι Βρετανοί, πάντως, ερίζουν για το αν θα πρέπει οι γυναίκες να φοράνε κοντές φούστες, μπλούζες που αφήνουν ακάλυπτη την κοιλιά τους και στενά τζιν μετά από κάποια ηλικία. Και τα 40, είναι έτος ορόσημο... 
 
Η έρευνα που διεξήχθη στη Βρετανία και δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail" έδειξε ότι, οι γυναίκες θα πρέπει να σταματήσουν να φοράνε μπικίνι μετά τα 40. Επιπλέον, καλό θα είναι να βάλουν στην ντουλάπα τους τα τζιν που τους είναι εφαρμοστά όπως και τις κοντές μπλούζες.
Κλείσιμο
 
Τελικά υπάρχει όριο ηλικίας για ορισμένα ρούχα; Διαβάστε τα αποτελέσματα της έρευνας που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα. 

-Το 28% των Βρετανών ερωτηθέντων θεωρεί ότι, οι γυναίκες θα πρέπει να βάλουν στη ντουλάπα τους το μπικίνι μετά την ηλικία των 40 ετών. 

-Το 15% πιστεύει ότι οι γυναίκες θα πρέπει να σταματήσουν να φορούν t- shirt με διάφορα σλόγκαν μόλις "πατήσουν" τα 40. 

- Το 17% των ερωτηθέντων ισχυρίζεται ότι οι 40ρες δεν θα πρέπει να φορούν κοντά τοπ μπλουζάκια . 

-Για τον μέσο όρο των ερωτηθέντων,από την ηλικία των 37 ετών και άνω οι γυναίκες δεν θα πρέπει να φοράνε τζιν με ανοίγματα. Για το 46%, τα σκισμένα τζιν δεν ταιριάζουν στις γυναίκες άνω των 40 ετών. 

Ο μέσος Βρετανός δήλωσε επίσης ότι τα δερμάτινα μπουφάν δεν θα πρέπει να φοριούνται από άνδρες άνω των 46 ετών. Το 18% θεωρεί ότι δεν πρέπει να είναι στη ντουλάπα των ανδρών άνω των 40 ετών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης