Καβάλα: Τους έβαλε να κλέψουν την ηλικιωμένη συγκάτοικό του

Καβάλα: Τους έβαλε να κλέψουν την ηλικιωμένη συγκάτοικό του

Ο 60χρονος είχε φροντίσει να εξασφαλίσει άλλοθι, βγαίνοντας έξω μαζί της την ημέρα που έγινε η κλοπή

Καβάλα: Τους έβαλε να κλέψουν την ηλικιωμένη συγκάτοικό του
Ούτε που θα μπορούσε να φανταστεί η 76χρονη ότι πίσω από την κλοπή του μεγάλου χρηματικού ποσού και των επίσης μεγάλης αξίας χρυσαφικών της μέσα από το σπίτι της στην Καβάλα, κρυβόταν ο... συγκάτοικός της! Μάλιστα, είχε φροντίσει να εξασφαλίσει άλλοθι, βγαίνοντας έξω μαζί της την ημέρα που έγινε η κλοπή!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν εξ αρχής υπόνοιες ότι οι άγνωστοι δράστες είχαν βοήθεια εκ των έσω, καθώς δεν είχαν βρει ίχνη διάρρηξης στο σπίτι όταν αποκαλύφθηκε η κλοπή στις 19 Ιουλίου. Όμως, ο 60χρονος συγκάτοικος της ηλικιωμένης είχε θεωρηθεί κατ' αρχήν υπεράνω υποψίας, αφού ήταν μαζί της! 

Όπως αποδείχθηκε μετά από επίμονες έρευνες, όμως, είχε δώσει τα κλειδιά του σπιτιού στους δράστες και τους ενημέρωσε για το τι υπήρχε μέσα στο χρηματοκιβώτιο! Η προανάκριση οδήγησε σε έναν 52χρονο Έλληνα και έναν 39χρονο Αλβανό, στα σπίτια των οποίων στην Πέλλα και τη Θεσσαλονίκη κατασχέθηκαν 1.280 ευρώ και αποδόθηκαν στην 76χρονη. Σε βάρος τους και σε βάρος του 60χρονου εντολέα τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης