Μαίνεται η φωτιά στη Νεμούτα Ηλείας - Ένας τραυματίας

Μαίνεται η φωτιά στη Νεμούτα Ηλείας - Ένας τραυματίας

Στην περιοχή επιχειρούν 16 οχήματα της Πυροσβεστικής με 32 πυροσβέστες και πέντε άτομα πεζοπόρο και δύο Καναντέρ

Μαίνεται η φωτιά στη Νεμούτα Ηλείας - Ένας τραυματίας
Μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή Νεμούτα της Ηλείας και κατακαίει δασική έκταση.

Σημειώνεται ότι η περιοχή που έχει ξεσπάσει το πύρινο μέτωπο είναι δύσβατη και η πρόσβαση των πυροσβεστών δεν είναι εύκολη.

Αυτή την ώρα στην περιοχή επιχειρούν 16 οχήματα της Πυροσβεστικής με 32 πυροσβέστες και πέντε άτομα πεζοπόρο και δύο Καναντέρ. Πάντως το ευχάριστο είναι πως δεν απειλείται οικισμός. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 52χρονος κάτοικος ο οποίος βοηθούσε στην κατάσβεση της φωτιάς τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο «Θριάσιο» νοσοκομείο Ελευσίνα όπου και νοσηλεύεται.

Ο 52χρονος συμμετείχε εθελοντικά στις προσπάθειες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και κάποια στιγμή, για άγνωστους ακόμα λόγους, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος. Πυροσβέστες έσπευσαν να τον βοηθήσουν και στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου.

Όπως διέγνωσαν οι γιατροί, ο 52χρονος έφερε εγκαύματα και κτυπήματα σε διάφορα μέρη του σώματός του και κρίθηκε αναγκαίο να διακομισθεί στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, όπου υπάρχει ειδική μονάδα αντιμετώπισης εγκαυμάτων.
 





Πηγή φωτογραφιών: ilialive 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης