Ελασσόνα: Κυκλοφορούσε ελεύθερος παρά τις δύο καταδίκες

Ελασσόνα: Κυκλοφορούσε ελεύθερος παρά τις δύο καταδίκες

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος του έκαναν έλεγχο και διαπίστωσαν ότι είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας

Ελασσόνα: Κυκλοφορούσε ελεύθερος παρά τις δύο καταδίκες
Δυο καταδικαστικές αποφάσεις για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 43χρονου Αλβανού, αλλά εκείνος εξακολουθούσε να παραμένει παράνομα στην Ελλάδα, ώσπου τελικά εντοπίστηκε στην Ελασσόνα.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος του έκαναν έλεγχο και διαπίστωσαν ότι είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας για το ίδιο αδίκημα και του έβαλαν χειροπέδες. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που έδωσε εντολή να εκτίσει την συνολική ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών και να καταβάλλει την χρηματική ποινή 3.000 ευρώ στην οποία καταδικάστηκε.

*** Στην Κατερίνη εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 52χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης