Βόλος: Ψάχνουν από πού «ήρθε» η αδέσποτη σφαίρα στο λαιμό του νεαρού

Βόλος: Ψάχνουν από πού «ήρθε» η αδέσποτη σφαίρα στο λαιμό του νεαρού

Ο τραυματίας χρειάστηκε να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Βόλος: Ψάχνουν από πού «ήρθε» η αδέσποτη σφαίρα στο λαιμό του νεαρού
Άλλο ένα θύμα είχε το επικίνδυνο παιχνίδι με τα όπλα, αυτή τη φορά στην Μαγνησία, όπου ένας νεαρός χτυπήθηκε από «αδέσποτη» σφαίρα την στιγμή που έπινε ανυποψίαστος το κρασί του στην αυλή του σπιτιού ενός συγγενικού του προσώπου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά!

Το περιστατικό που θυμίζει πολύ την δολοφονία του μικρού Μάριου ο οποίος είχε δεχθεί αδέσποτη σφαίρα κατά την διάρκεια της αποχαιρετιστήριας γιορτής στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου όπου πήγαινε στις Αχαρνές, συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή Αλιβέρι της Νέας Ιωνίας Βόλου, όταν ο 26χρονος τσιγγάνος εβλήθη στο λαιμό από μια σφαίρα που ήρθε από το «πουθενά»!

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο του Βόλου, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του χρειάστηκε να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας «χτενίζουν» την περιοχή όπου συνέβη το αιματηρό περιστατικό, προσπαθώντας να εξακριβώσουν από πού προήλθε η αδέσποτη σφαίρα και να εντοπίσουν τον δράστη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης