Κύπρος: Τον Ιανουάριο οι πρόωρες «βουλευτικές εκλογές» στα Κατεχόμενα

Κύπρος: Τον Ιανουάριο οι πρόωρες «βουλευτικές εκλογές» στα Κατεχόμενα

Χθες, ο πρόεδρος του Ρεπουπλικανικού Τουρκικού Κόμματος, Τουφάν Ερχιουρμάν, ανέφερε ότι η πιο κατάλληλη ημερομηνία είναι η 7η Ιανουαρίου, με τον Οζγκιουργκιούν να απαντά ότι θα γίνουν όσα πρέπει να γίνουν την ημερομηνία αυτή

Κύπρος: Τον Ιανουάριο οι πρόωρες «βουλευτικές εκλογές» στα Κατεχόμενα
Τον Ιανουάριο του 2018, αντί για τον Απρίλιο, αναμένεται να διεξαχθούν οι λεγόμενες "βουλευτικές εκλογές" στα Κατεχόμενα.
 
Το έναυσμα έδωσε ο πρόεδρος του κόμματος Εθνικής Ενότητας και "πρωθυπουργός" των Κατεχομένων, Χουσεϊν Οζγκιουργκιούν, ο οποίος κάλεσε την αντιπολίτευση να ορίσει ημερομηνία.
 
Χθες, ο πρόεδρος του Ρεπουπλικανικού Τουρκικού Κόμματος, Τουφάν Ερχιουρμάν, ανέφερε ότι η πιο κατάλληλη ημερομηνία είναι η 7η Ιανουαρίου, με τον Οζγκιουργκιούν να απαντά ότι θα γίνουν όσα πρέπει να γίνουν την ημερομηνία αυτή.
 
Κλείσιμο
Εικάζεται ότι οι διεργασίες δρομολογήθηκαν για να μη χαθεί και άλλος καιρός για ενδεχόμενες νέες συνομιλίες στο Κυπριακό, λόγω των προεδρικών εκλογών στις αρχές Φεβρουαρίου και επίσης για να ξεκαθαρίσει η πολιτική κατάσταση στα Κατεχόμενα εν όψει πιθανού νέου γύρου στο Κυπριακό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης