«Καταστροφή, τον εκτέλεσαν!»: Οι σπαρακτικές πρώτες κουβέντες της συζύγου του Ζαφειρόπουλου

«Καταστροφή, τον εκτέλεσαν!»: Οι σπαρακτικές πρώτες κουβέντες της συζύγου του Ζαφειρόπουλου

«Δεν έπαθε τροχαίο, δεν πήγε από την καρδιά του, τον εκτέλεσαν» έλεγε η Βίκυ Ζαφειροπούλου - «Όσο μπαινοβγαίνουν έτσι ελεύθερα όλοι αυτοί οι πληρωμένοι θα ναι δύσκολα να σταματήσει» λέει η κόρη του Τζώρτζη Αθανασιάδη

«Καταστροφή, τον εκτέλεσαν!»: Οι σπαρακτικές πρώτες κουβέντες της συζύγου του Ζαφειρόπουλου
«Καταστροφή, καταστροφή τον εκτέλεσαν»  αυτά ήταν τα λόγια της συζύγου του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, η οποία από το απόγευμα της Πέμπτης δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένειά της με τη δολοφονία του δικηγόρου
μέσα στο γραφείο του. 

Οπως λέει στο protothema.gr η Ειρήνη Αθανασιάδη, κόρη του εκδότη της «Βραδυνής» Τζώρτζη Αθανασιάδη που δολοφονήθηκε στο γραφείο του τη νύχτα της 19ης Μαρτίου 1983, η σύζυγος του Μιχάλη Ζαφειροπούλου, Βίκυ, συντετριμμένη από τη στυγερή εκτέλεση μιλούσε για καταστροφή όλο το βράδυ της Πέμπτης. 

Κλείσιμο
«Η γυναίκα του μου έλεγε: "καταστροφή, καταστροφή τον εκτέλεσαν! Δεν έπαθε τροχαίο, δεν πήγε από την καρδιά του, τον εκτέλεσαν!". Όλο το βράδυ αυτό έλεγε», τονίζει χαρακτηριστικά η κυρία Αθανασιάδη. 



Όπως λέει με τον αδικοχαμένο ποινικολόγο τους συνέδεε μία φιλία χρόνων και τονίζει πως η είδηση της δολοφονίας του της έφερε στο μυαλό μνήμες από τη δολοφονία του πατέρα της τη νύχτα του 1983. 

«Μια εξαιρετική οικογένεια, ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Τον πατέρα του τον είχαμε δικηγόρο πάρα πολλά χρόνια όταν είχαμε την «Βραδυνή» και από τότε και με τα αδέρφια του είχαμε διατηρήσει μία άριστη φιλία. Ένας σπάνιος δικηγόρος και αυτό είναι κάτι που με συγκλονίζει γιατί με φέρνει πίσω στην ιστορία του πατέρα μου που έγινε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που. Μπήκαν στο γραφείο του όπως μπήκαν και στο Μιχάλη. Στον πατέρα μου μπήκε ένας, στον Μιχάλη δύο. Εμένα ήταν άλλη εποχή, εποχή τρομοκρατίας, του Μιχάλη είναι ασύλληπτο. Όσο μπαινοβγαίνουν έτσι ελεύθερα όλοι αυτοί οι πληρωμένοι θα ναι δύσκολα να σταματήσει. Το τελευταίο διάστημα μόνο αυτά ακούμε στην τηλεόραση. Πληρωμένα  συμβόλαια, πληρωμένες δολοφονίες...» σημειώνει η Ειρήνη Αθανασιάδη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης