Τετραμελής σπείρα έκανε διαρρήξεις σε Καβάλα, Κιλκίς και Αλεξανδρούπολη

Τετραμελής σπείρα έκανε διαρρήξεις σε Καβάλα, Κιλκίς και Αλεξανδρούπολη

Είχαν αρπάξει μετρητά ύψους 1.550 ευρώ, διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα και ένα tablet, τα οποία δεν βρέθηκαν

Τετραμελής σπείρα έκανε διαρρήξεις σε Καβάλα, Κιλκίς και Αλεξανδρούπολη
Τον τελευταίο μήνα του 2016 και τον πρώτο του 2017 δρούσε μια τετραμελής σπείρα διαρρηκτών που «όργωναν» τη Μακεδονία και την Θράκη αναζητώντας στόχους. Στο διάστημα αυτό, έκαναν τέσσερις διαρρήξεις και μια απόπειρα σε σπίτια σε περιοχές της Καβάλας, της Αξιούπολης του Κιλκίς και της Αλεξανδρούπολης.

Μεταξύ άλλων, από τις τέσσερις διαρρήξεις, είχαν αρπάξει μετρητά ύψους 1.550 ευρώ, διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα και ένα tablet, τα οποία δεν βρέθηκαν παρά τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Καβάλας που ταυτοποίησαν δυο από τους τέσσερις δράστες. Πρόκειται για Έλληνες ηλικίας 31 και 24 χρόνων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα.

Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν ακόμη δύο συνεργούς τους, που παραμένουν άγνωστοι μέχρι στιγμής και η προανάκριση συνεχίζεται για την ταυτοποίησή τους. Παράλληλα, η Ασφάλεια Καβάλας εξετάζει το ενδεχόμενο η συμμορία να εξακολούθησε τη δράση της και μέσα στο 2017, χτυπώντας και σε άλλες περιοχές της βόρειας Ελλάδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης