Έριξαν ναφθαλίνη και σε πέμπτο σχολείο στο Αγρίνιο!

Έριξαν ναφθαλίνη και σε πέμπτο σχολείο στο Αγρίνιο!

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου άγνωστοι είχαν ρίξει ναφθαλίνη στους χώρους του σχολείου κι έτσι έστειλαν στα σπίτια τους τους μαθητές, καθώς ήταν αδύνατο να γίνουν μαθήματα

Έριξαν ναφθαλίνη και σε πέμπτο σχολείο στο Αγρίνιο!
Παράγινε το κακό με τους φαρσέρ ή τους... κοπανατζήδες που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία μαθητών και εκπαιδευτικών, ρίχνοντας ποσότητες ναφθαλίνης στις σχολικές μονάδες του Αγρινίου! Το πρωί της Δευτέρας, δεν έγιναν μαθήματα γι' αυτό το λόγο σε ένα ακόμη σχολείο της πόλης, το πέμπτο μέσα σε μια εβδομάδα!

Όταν έφτασαν οι καθηγητές στο 7ο Γυμνάσιο Αγρινίου, διαπίστωσαν ότι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου άγνωστοι είχαν ρίξει ναφθαλίνη στους χώρους του σχολείου κι έτσι έστειλαν στα σπίτια τους τους μαθητές, καθώς ήταν αδύνατο να γίνουν μαθήματα. Για το πέμπτο περιστατικό ενημερώθηκε το αστυνομία τμήμα Αγρινίου, που σχημάτισε κι άλλη δικογραφία σε βάρος αγνώστων για απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Ο... “χορός της ναφθαλίνης” είχε ξεκινήσει την περασμένη Τρίτη στις αίθουσες του 6ου Γενικού Λυκείου, συνεχίστηκε την Πέμπτη στους χώρους του 3ου Γυμνασίου μόλις πέρασε η τρίτη διδακτική ώρα και ακολούθησαν δυο κρούσματα την Παρασκευή, το πρωί στο 5ο Γυμνάσιο και το απόγευμα στο κτίριο όπου στεγάζεται το Εσπερινό Γυμνάσιο και Λύκειο, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας! Μετά τα αλλεπάλληλα περιστατικά, οι αστυνομικοί κάνουν νυχτερινές περιπολίες γύρω από τα σχολικά κτίρια για να αποτρέψουν το ενδεχόμενο νε απανληφθούν οι επιδρομές.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης