Τρίτο κρούσμα με ναφθαλίνη σε σχολείο του Αγρινίου!

Τρίτο κρούσμα με ναφθαλίνη σε σχολείο του Αγρινίου!

Μετά το 3ο Γυμνάσιο και το 6ο Λύκειο, τώρα ήρθε η σειρά του 5ου Γυμνασίου - Την Παρασκευή δεν έγιναν μαθήματα, για να καθαριστούν οι αίθουσες

Τρίτο κρούσμα με ναφθαλίνη σε σχολείο του Αγρινίου!
Παράγινε το κακό με τους ασυνείδητους που ρίχνουν ναφθαλίνη στα σχολεία του Αγρινίου! Για τρίτη φορά μέσα σε τρεις ημέρες, άγνωστοι προκάλεσαν αναστάτωση αδειάζοντας μεγάλες ποσότητες του επικίνδυνου υλικού σε σχολικό κτίριο, αυτή τη φορά στο 5ο Γυμνάσιο της πόλης!

Όπως ήταν επόμενο, μαθήματα δεν έγιναν, μαθητές και εκπαιδευτικοί απομακρύνθηκαν και αερίστηκαν οι αίθουσες, ενώ καθαρίστηκαν προσεκτικά όλοι οι χώροι. Παράλληλα, ενημερώθηκε η Αστυνομία που διενεργεί μια ακόμη προανάκριση για να εντοπίσει τους δράστες, αν και το πιθανότερο είναι πως πρόκειται για μαθητές που μιμήθηκαν τους... προηγούμενους για να αποφύγουν τα μαθήματα.

Το νέο περιστατικό καταγράφηκε το πρωί της Παρασκευής, ενώ την Πέμπτη άγνωστοι έριξαν ναφθαλίνη στους χώρους του 3ου Γυμνασίου της πόλης μόλις πέρασε η τρίτη διδακτική ώρα και την Τρίτη είχε γίνει το ίδιο έξω από τις κλειδωμένες πόρτες των κάτω αιθουσών στο κτίριο του 6ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου. Και για τις τρεις υποθέσεις έχουν σχηματιστεί δικογραφίες σε βάρος αγνώστων για απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης και διατάραξη οικιακής ειρήνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης