Μη χάσετε αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ με μοναδικές προσφορές στην έκδοση των 4,25 ΕΥΡΩ

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν

1. Την εφημερίδα



2. To συναρπαστικό ερωτικό μυθιστόρημα “Τελευταίο τρένο για το Παρίσι” της Michele Zakheim, που θα σας καθηλώσει


Αυτή την Κυριακή, το συναρπαστικό μυθιστόρημα της Michele Zackheim «Τελευταίο Τρένο για το Παρίσι» είναι στο ΘΕΜΑ.

Μια γυναίκα διηγείται την απίστευτη, επικίνδυνη και μυστηριώδη ερωτική της ιστορία. Μέσα στη φωτιά του Β' Παγκόσμιου Πολέμου στο Παρίσι, η ηρωίδα κατάφερε να βγει ζωντανή από μια κόλαση πόθου, πάθους -αλλά και φόνου. 

«Γιατί φοβόμουν τόσο; Δεν ήξερα πολλά για το τι σημαίνει να είναι κανείς ερωτευμένος» μονολογεί η Ρόζυ Μπελ Μπάνον, η πρωταγωνίστρια του εκπληκτικού βιβλίου της Michele Zackheim. Η Ρόζυ είναι μια Αμερικανίδα η οποία, το 1935 εγκαθίσταται στο Παρίσι όπου και αρχίζει να εργάζεται ως δημοσιογράφος. Η Ευρώπη θα την υποδεχτεί με τη μαυλιστική της γοητεία -αλλά και τα σκοτεινά της μυστικά: Η Ρόζυ θα γνωρίσει τον έρωτα της ζωής της μέσα σε μια ατμόσφαιρα που βάραινε όλο και πιο πολύ, καθώς πλησίαζε ο Μεγάλος Πόλεμος. Εκτός όμως από την αγάπη που θα σάρωνε με ορμή ολόκληρη την ύπαρξή της, η Ρόζυ θα ερχόταν σε επαφή και με το έγκλημα, την ανθρωποκτονία. Ο έρωτας, ο θάνατος, ο πόλεμος, τα ιστορικά γεγονότα, οι αληθινές προσωπικότητες που παρελαύνουν στις σελίδες του, αποτελούν όλα στοιχεία μιας μοναδικής συνταγής. Με βάση αυτήν, η Michele Zackheim συνθέτει ένα μυθιστόρημα που διαβάζεται, χωρίς υπερβολή, με μια ανάσα.

Μην χάσετε αυτή την Κυριακή το Πρώτο ΘΕΜΑ και το συναρπαστικό μυθιστόρημα της Michele Zackheim «Τελευταίο Τρένο για το Παρίσι».

(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ).

Μην τo χάσετε!





3. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για μία από τις τρεις μεγαλύτερες παραστάσεις των Αθηναικών θεάτρων!

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)

Με το κουπόνι αυτής της Κυριακής 8  Οκτωβρίου αγοράστε ένα εισιτήριο για μία από τις  μεγαλύτερες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων και αποκτήστε άλλο ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.  

“ΒΑΦ΄ΤΑ ΜΑΥΡΑ” - θέατρο Λαμπέτη 
“Το Ψέμα” – θέατρο Μικρό Παλλάς 
“Αύγουστος” – θέατρο Δημήτρης Χορν

Αυτή την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στην πρώτη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για μία από τις παραπάνω παραστάσεις, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Εσείς πολύ απλά :
κόψτε το κουπόνι 
καλέστε στο 211 1000 365 καθημερινά 9:00 -21:00, ώστε να κλείσετε τη θέση σας και να αγοράσετε τα εισιτήριά σας ή επισκεφτείτε τα ταμεία του θεάτρου Αλίκη καθημερινά 9:00-21:00, από Δευτέρα 9/10 μέχρι και την Πέμπτη 12/10, για όποια από τις παραπάνω παραστάσεις επιθυμείτε μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση η έγκαιρη κράτηση θέσεων και η προσκόμιση των κουπονιών στα ταμεία των θεάτρων . Η προσφορά ισχύει για όλες τις παραστάσεις έως το τέλος Οκτωβρίου, εκτός των βραδινών Σαββάτου και θα εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας. 

Λίγα λόγια για τις παραστάσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε, προκειμένου να κάνετε τις επιλογές σας :

ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΠΕΤΗ (Λ. Αλεξάνδρας 106) 
ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ
«ΒΑΦ’ΤΑ ΜΑΥΡΑ», Κείμενο-σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου & Μιχάλης Ρέππας


Η σπαρταριστή κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου & Μιχάλη Ρέππα επαναλαμβάνεται για 2η χρονιά στο θέατρο Λαμπέτη!
Ένας εύπορος ηλικιωμένος που ασχολείτο με τουριστικές επιχειρήσεις, ο Θανάσης Γιαμπούρογλου, πεθαίνει. Γύρω από το φέρετρό του οι συγγενείς σφάζονται για την περιουσία του. Από τη μια, η πρώτη του γυναίκα με τον γιο της και από την άλλη, η κυπριακής καταγωγής δεύτερη γυναίκα του μαζί με την κόρη της και το γαμπρό της μαλλιοτραβιούνται για την περιουσία, μέχρι που εμφανίζεται η νεαρή ερωμένη του εκλιπόντος που εκβιάζει και τους πέντε, γιατί ο Θανάσης δεν πέθανε σπίτι του, όπως νόμιζαν, αλλά στην αγκαλιά της μετά από χρήση κοκαΐνης. Αν η νεαρή ερωμένη αποκαλύψει στην ασφαλιστική εταιρεία το μυστικό της κοκαΐνης, οι συγγενείς δεν θα πάρουν ούτε ένα ευρώ από τα 3.000.000 ευρώ του ασφαλιστικού συμβολαίου του Θανάση και για να κρατήσει το μυστικό, ζητάει ένα μεγάλο μερίδιο από τα λεφτά της ασφάλειας. 
Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά) οι: Νικολέττα Βλαβιανού, Χάρης Γρηγορόπουλος, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Σπύρος Κυριάκος, Νίκη Λάμη, Μαίρη Σταυρακέλη, Δήμητρα Στογιάννη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Φιλίππου.

ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ (Αμερικής 2)
ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ
«ΤΟ ΨΕΜΑ» του Florian Zeller, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη


Ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, η Μυρτώ Αλικάκη και ο Κωνσταντίνος Κάππας, ξανάρχονται στη σκηνή του Μικρού Παλλάς με την κωμωδία του πιο δημοφιλούς σύγχρονου Γάλλου συγγραφέα Florian Zeller «Το Ψέμα». 
Μια βραδιά για δύο φιλικά ζευγάρια που πορεύονται χρόνια μαζί. Το ένα ζευγάρι, η Άλις και ο Πωλ. Το άλλο ζευγάρι, ο Μισέλ και η Λωράνς. Η Άλις έχει δει στο δρόμο τον Μισέλ να φιλιέται με μια άγνωστη γυναίκα. Θα το πει στη Λωράνς; Πώς θα κυλήσει η βραδιά; Μια κωμωδία για όλους όσους ζητάνε να μάθουν την αλήθεια, ενώ θα προτιμούσαν ένα ψέμα. 
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης

ΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΝ (Αμερικής 10) 
ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ
«ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ» του Tracy Letts σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη


Η παράσταση που αγάπησαν κοινό και κριτικοί, συνεχίζεται για 2η χρονιά, με πρωταγωνιστές τους: Θέμις Μπαζάκα, Μαρία Πρωτόπαππα, Βίκυ Βολιώτη, Μαρίνα Ασλάνογλου, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μάνος Βακούσης, Μαρία Κατσιαδάκη, Νίκος Αλεξίου, Θύμιος Κούκιος, Κώστας Ανταλόπουλος, Aurora Marion, Αλίκη Κακολύρη, Αλέξανδρος Λουίζος.
Η ιστορία: 
Μια αυγουστιάτικη νύχτα ο Μπέβερλυ Γουέστον – διάσημος ποιητής και διαβόητος αλκοολικός- εξαφανίζεται. Οι τρεις κόρες του, Μπάρμπαρα, Άιβυ και Κάρεν, επιστρέφουν στο πατρικό τους -μαζί με τις δικές τους δυσλειτουργικές οικογένειες και τα δικά τους μυστικά- για να φροντίσουν τη μητέρα τους, Βάιολετ. 
Το οικογενειακό τραπέζι στρώνεται, η οικογένεια συγκεντρώνεται και η μάχη αρχίζει: καλά κρυμμένα μυστικά αποκαλύπτονται, ανομολόγητα πάθη αναζωπυρώνονται, παλιές έχθρες βγαίνουν στην επιφάνεια, προσβολές ανταλλάσσονται και απειλές εκτοξεύονται. 


Απαραίτητη προυπόθεση η  προσκόμιση του κουπονιού.  



4. και ……. δύο αγαπημένα περιοδικά που αξίζει να διαβάσετε :

Ένα περιοδικό διακόσμησης και ένα για τους stars :

(μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

Το νέο τεύχος του σύγχρονου περιοδικού διακόσμησης Casa Viva,  με όλα όσα χρειάζεται το σπίτι για τη νέα εποχή, γιατί σήμερα πολυτέλεια σημαίνει καλό γούστο και έξυπνες ιδέες που εφαρμόζονται με στυλ. 



Το People, το περιοδικό με τα μυστικά των stars στην Ελλάδα και το εξωτερικό
Το People, το περιοδικό που -εδώ και 40 χρόνια- οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές και οι καθημερινοί άνθρωποι εμπνέουν με τη ζωή τους, το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, έρχεται στο σπίτι σας κάθε Κυριακή με το Πρώτο Θέμα. 

Στο PEOPLE κάθε εβδομάδα μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα των σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να διαβάσετε συναρπαστικές ιστορίες και να απολαύσετε μεγάλες αποκλειστικότητες. 

Διαβάστε στο People αυτής της Κυριακής:

Σάκης Ρουβάς
Ο αγαπημένος τραγουδιστής βρέθηκε στη Νέα Υόρκη, όπου φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για το People και μίλησε για τη βάφτιση του μικρού Απόλλωνα, τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, την είσοδο στην πολιτική, τη μεγάλη του επιστροφή στο Estate και το The Voice.

Αθηνά Οικονομάκου
Είναι 4 μηνών έγκυος! Η όμορφη πρωταγωνίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί μαζί με το σύντροφό της, Φίλιππο Μιχόπουλο. Ποιοι ήταν οι πρώτοι που έμαθαν το χαρμόσυνο γεγονός και τι ανέφερε η ίδια πριν από έξι μήνες για το ενδεχόμενο να γευτεί τη μητρότητα.

Δημήτρης Μακρυνιώτης
Ο γίγαντας (είναι 2,07 cm) pastry chef του Πρω1νού μιλάει στο People για την τηλεόραση, τον τρόπο που η Φαίη Σκορδά τον έπεισε να συνεργαστούν και την παρθενική του τηλεοπτική συμμετοχή στο πρωινό της Ντορέττας Παπαδημήτριου στο MEGA.

Ευγενία Παναγοπούλου
«Έπιασα πάτο και σηκώθηκα ξανά». Η ταλαντούχα ηθοποιός εξηγεί στο People πως τα δύο χρόνια της διαμονής της στο Λονδίνο της άλλαξαν τη ζωή και γιατί τα 30α της γενέθλια ήταν η πιο δυνατή προσωπική στιγμή της.
 
Γιώργος Λιάγκας
Το Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα κάνει πρεμιέρα στις 17 Οκτωβρίου και το People έχει το ρεπορτάζ για όσα θα δούμε στις τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ποιος ο ρόλος των Δημήτρη Ουγγαρέζου, Αφροδίτης Γραμμέλη και Νικολέττα Ράλλη και ποιος θα είναι ο πρώτος καλεσμένος – έκπληξη.

Μιχάλης Λεμπιδάκης
«Με είχαν δεμένο με αλυσίδα». Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη και της επιχείρησης απελευθέρωσής του. Ποιο το προφίλ των συλληφθέντων, γιατί μιλούσαν μεταξύ τους μόνο ψιθυριστά και οι δυσβάσταχτες συνθήκες κράτησής του.

Hugh Hefner
Η σκανδαλώδης ζωή και ο θάνατος του Mr Playboy επανέφεραν ξανά την ίδια συζήτηση: Ήταν οραματιστής ή μισογύνης; Ποια η τύχη του Playboy Mansion, γιατί η 30χρονη σύζυγός του δεν αναφέρεται στη διαθήκη του και ποια ήταν η στιγμή που τον έκανε να αναθεωρήσει τα πάντα στη ζωή του.


(μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

Μην τα χάσετε!



Όσοι από εσάς επιλέξουν λοιπόν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν:

1. Την εφημερίδα. 

2.Το νέο περιοδικό ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ 52 σελίδων με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα


μόνο στην απλή έκδοση (2,00 €) 

Και αυτή την Κυριακή, όπως κάθε Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα νέο περιοδικό 52 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο. 

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα  ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.

μόνο στην απλή έκδοση (2,00 €) 

Μην τo χάσετε!



3. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για μία από τις τρεις μεγαλύτερες παραστάσεις των Αθηναικών θεάτρων!

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)

Αυτή την Κυριακή κάντε κράτηση και αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για μία από τις τρεις μεγαλύτερες παραστάσεις των Αθηναϊκών θεάτρων!

Με το κουπόνι αυτής της Κυριακής 8  Οκτωβρίου αγοράστε ένα εισιτήριο για μία από τις  μεγαλύτερες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων και αποκτήστε άλλο ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.  

“ΒΑΦ΄ΤΑ ΜΑΥΡΑ” - θέατρο Λαμπέτη 
“Το Ψέμα” – θέατρο Μικρό Παλλάς 
“Αύγουστος” – θέατρο Δημήτρης Χορν

Αυτή την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στην πρώτη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για μία από τις παραπάνω παραστάσεις, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Εσείς πολύ απλά :
κόψτε το κουπόνι 
καλέστε στο 211 1000 365 καθημερινά 9:00 -21:00, ώστε να κλείσετε τη θέση σας και να αγοράσετε τα εισιτήριά σας ή επισκεφτείτε τα ταμεία του θεάτρου Αλίκη καθημερινά 9:00-21:00, από Δευτέρα 9/10 μέχρι και την Πέμπτη 12/10, για όποια από τις παραπάνω παραστάσεις επιθυμείτε μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση η έγκαιρη κράτηση θέσεων και η προσκόμιση των κουπονιών στα ταμεία των θεάτρων . Η προσφορά ισχύει για όλες τις παραστάσεις έως το τέλος Οκτωβρίου, εκτός των βραδινών Σαββάτου και θα εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας. 

Λίγα λόγια για τις παραστάσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε, προκειμένου να κάνετε τις επιλογές σας :

ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΠΕΤΗ (Λ. Αλεξάνδρας 106) 
ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ
«ΒΑΦ’ΤΑ ΜΑΥΡΑ», Κείμενο-σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου & Μιχάλης Ρέππας


Η σπαρταριστή κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου & Μιχάλη Ρέππα επαναλαμβάνεται για 2η χρονιά στο θέατρο Λαμπέτη!
Ένας εύπορος ηλικιωμένος που ασχολείτο με τουριστικές επιχειρήσεις, ο Θανάσης Γιαμπούρογλου, πεθαίνει. Γύρω από το φέρετρό του οι συγγενείς σφάζονται για την περιουσία του. Από τη μια, η πρώτη του γυναίκα με τον γιο της και από την άλλη, η κυπριακής καταγωγής δεύτερη γυναίκα του μαζί με την κόρη της και το γαμπρό της μαλλιοτραβιούνται για την περιουσία, μέχρι που εμφανίζεται η νεαρή ερωμένη του εκλιπόντος που εκβιάζει και τους πέντε, γιατί ο Θανάσης δεν πέθανε σπίτι του, όπως νόμιζαν, αλλά στην αγκαλιά της μετά από χρήση κοκαΐνης. Αν η νεαρή ερωμένη αποκαλύψει στην ασφαλιστική εταιρεία το μυστικό της κοκαΐνης, οι συγγενείς δεν θα πάρουν ούτε ένα ευρώ από τα 3.000.000 ευρώ του ασφαλιστικού συμβολαίου του Θανάση και για να κρατήσει το μυστικό, ζητάει ένα μεγάλο μερίδιο από τα λεφτά της ασφάλειας. 
Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά) οι: Νικολέττα Βλαβιανού, Χάρης Γρηγορόπουλος, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Σπύρος Κυριάκος, Νίκη Λάμη, Μαίρη Σταυρακέλη, Δήμητρα Στογιάννη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Φιλίππου.

ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ (Αμερικής 2)
ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ
«ΤΟ ΨΕΜΑ» του Florian Zeller, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη


Ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, η Μυρτώ Αλικάκη και ο Κωνσταντίνος Κάππας, ξανάρχονται στη σκηνή του Μικρού Παλλάς με την κωμωδία του πιο δημοφιλούς σύγχρονου Γάλλου συγγραφέα Florian Zeller «Το Ψέμα». 
Μια βραδιά για δύο φιλικά ζευγάρια που πορεύονται χρόνια μαζί. Το ένα ζευγάρι, η Άλις και ο Πωλ. Το άλλο ζευγάρι, ο Μισέλ και η Λωράνς. Η Άλις έχει δει στο δρόμο τον Μισέλ να φιλιέται με μια άγνωστη γυναίκα. Θα το πει στη Λωράνς; Πώς θα κυλήσει η βραδιά; Μια κωμωδία για όλους όσους ζητάνε να μάθουν την αλήθεια, ενώ θα προτιμούσαν ένα ψέμα. 
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης

ΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΝ (Αμερικής 10) 
ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ
«ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ» του Tracy Letts σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη


Η παράσταση που αγάπησαν κοινό και κριτικοί, συνεχίζεται για 2η χρονιά, με πρωταγωνιστές τους: Θέμις Μπαζάκα, Μαρία Πρωτόπαππα, Βίκυ Βολιώτη, Μαρίνα Ασλάνογλου, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μάνος Βακούσης, Μαρία Κατσιαδάκη, Νίκος Αλεξίου, Θύμιος Κούκιος, Κώστας Ανταλόπουλος, Aurora Marion, Αλίκη Κακολύρη, Αλέξανδρος Λουίζος.
Η ιστορία: 
Μια αυγουστιάτικη νύχτα ο Μπέβερλυ Γουέστον – διάσημος ποιητής και διαβόητος αλκοολικός- εξαφανίζεται. Οι τρεις κόρες του, Μπάρμπαρα, Άιβυ και Κάρεν, επιστρέφουν στο πατρικό τους -μαζί με τις δικές τους δυσλειτουργικές οικογένειες και τα δικά τους μυστικά- για να φροντίσουν τη μητέρα τους, Βάιολετ. 
Το οικογενειακό τραπέζι στρώνεται, η οικογένεια συγκεντρώνεται και η μάχη αρχίζει: καλά κρυμμένα μυστικά αποκαλύπτονται, ανομολόγητα πάθη αναζωπυρώνονται, παλιές έχθρες βγαίνουν στην επιφάνεια, προσβολές ανταλλάσσονται και απειλές εκτοξεύονται. 


Απαραίτητη προυπόθεση η  προσκόμιση του κουπονιού.  



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr