Κομοτηνή: Ζευγάρι μετέφερε με φορτηγό λαθραία τσιγάρα

Κομοτηνή: Ζευγάρι μετέφερε με φορτηγό λαθραία τσιγάρα

Μέσα στο όχημα βρέθηκαν 410 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών και 18 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 900 γραμμαρίων

Κομοτηνή: Ζευγάρι μετέφερε με φορτηγό λαθραία τσιγάρα
Επιβεβαιώθηκε το ένστικτο των ανδρών της Ασφάλειας που σταμάτησαν τυχαία για έλεγχο στην Κομοτηνή το Ι.Χ. φορτηγό στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι Ελλήνων. Η έρευνα στο εσωτερικό του αποκάλυψε ότι διακινούσαν λαθραία τσιγάρα και καπνό.

Μέσα στο όχημα βρέθηκαν 410 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών και 18 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 900 γραμμαρίων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν για να σταλούν στο Τελωνείο που θα υπολογίσει τους διαφυγόντες φόρους και δασμούς. Ο 38χρονος οδηγός και η 31χρονη σύζυγός του συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, με την οποία παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

*** Με το αυτοκίνητό του φορτωμένο με λαθραία προϊόντα καπνού επέστρεφε από ταξίδι στην Βουλγαρία ένας 55χρονος Έλληνας, όταν του έκαναν έλεγχο στον Προμαχώνα αστυνομικοί του τοπικού τμήματος Συνοριακής Φύλαξης. Στο όχημα που κατασχέθηκε, βρέθηκαν δέκα συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους δυο κιλών και 560 γραμμαρίων και δέκα πακέτα τσιγάρων τα οποία εστάλησαν στο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 55χρονο και τον προσήγαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης