Αλβανοί αποπειράθηκαν να εισάγουν 67 κιλά χασίς

Αλβανοί αποπειράθηκαν να εισάγουν 67 κιλά χασίς

Στους σάκους βρέθηκαν 60 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 66 κιλών και 42 γραμμαρίων που κατασχέθηκαν μαζί με τα κινητά των δύο Αλβανών

Αλβανοί αποπειράθηκαν να εισάγουν 67 κιλά χασίς
Το δάσος κοντά στην κοινότητα Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας φαίνεται ότι είναι το νέο «σταυροδρόμι» που επιλέγουν οι Αλβανοί διακινητές για να περνούν τα φορτία με το χασίς από την πατρίδα τους προς την Ελλάδα. Μετά τις αλλεπάλληλες τελευταίες συλλήψεις, οι αστυνομικοί άναψαν «κόκκινο» σε άλλες δυο απόπειρες εισαγωγής μέσα σε λίγες ώρες.

Αρχικά, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών εντόπισαν έναν 25χρονο Αλβανό να μεταφέρει πεζή έναν ταξιδιωτικό σάκο και τον ακινητοποίησαν. Στο εσωτερικό του βρήκαν ένα δέμα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους  978 γραμμαρίων που κατασχέθηκε και συνέλαβαν τον μεταφορέα, ο οποίος δεν είχε ταξιδιωτικά έγγραφα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας με κατηγορίες για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση και για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Όμως, τα ξημερώματα τους Σαββάτου, οι ίδιοι αστυνομικοί εντόπισαν σε αγροτική περιοχή στο Ασπροκκλήσι άλλους δύο αλλοδαπούς οι οποίοι μετέφεραν πεζή τρεις ταξιδιωτικούς σάκους και τους σταμάτησαν. Στους σάκους βρέθηκαν 60 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 66 κιλών και 42 γραμμαρίων που κατασχέθηκαν μαζί με τα κινητά των δύο Αλβανών ηλικίας 28 και 25 χρόνων, που και αυτοί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας με τις ίδιες κατηγορίες που αντιμετωπίζει η πρώτος ομοεθνής τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης