Καβάλα: Νεαρή Βουλγάρα έκλεβε πορτοφόλια στο ίδιο μαγαζί επί τρεις μήνες!

Καβάλα: Νεαρή Βουλγάρα έκλεβε πορτοφόλια στο ίδιο μαγαζί επί τρεις μήνες!

Η 34χρονη αλλοδαπή εκμεταλλευόταν τον συνωστισμό για να... ξαφρίζει τα πορτοφόλια από τις τσάντες που κρατούσαν οι πελάτισσες

Καβάλα: Νεαρή Βουλγάρα έκλεβε πορτοφόλια στο ίδιο μαγαζί επί τρεις μήνες!
Σχεδόν καθημερινά επισκεπτόταν επί τρεις ολόκληρους μήνες το ίδιο κατάστημα στην Καβάλα μια νεαρή Βουλγάρα, όχι όμως για ψωνίσει. Η 34χρονη αλλοδαπή εκμεταλλευόταν τον συνωστισμό για να... ξαφρίζει τα πορτοφόλια από τις τσάντες που κρατούσαν οι πελάτισσες!

Και το έκανε με επιτυχία, ως το μεσημέρι της Πέμπτης που έγινε αντιληπτή από έναν υπάλληλο του καταστήματος να κλέβει μαζί με μια άγνωστη συνεργό της το πορτοφόλι μιας γυναίκας μέσα από την τσάντα της που είχε μέσα 105 ευρώ και διάφορα έγγραφα.

Οι δυο δράστιδες τράπηκαν σε φυγή, αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν την 34χρονη, να την συλλάβουν και να την οδηγήσουν στην Ασφάλεια. Στην κατοχή της κατασχέθηκαν τα 105 ευρώ που αποδόθηκαν στο θύμα.

Στην προανάκριση που συνεχίζεται για την διαλεύκανση και άλλων κλοπών, αποκαλύφθηκε ότι από τον περασμένο Ιούλιο στο ίδιο μαγαζί η νεαρή Βουλγάρα -μόνη της ή  με άλλες συνεργούς της- είχε αρπάξει τουλάχιστον άλλα τρία πορτοφόλια από γυναίκες, τα οποία περιείχαν συνολικά 710 ευρώ, διάφορα έγγραφα και μικροαντικείμενα! Η 34χρονη οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, η οποία της απήγγειλε κατηγορία για διακεκριμένες κλοπές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης