Φωτογραφίες: Αιφνιδιαστική επίσκεψη Πλατινί στο μουσείο του στην Κύπρο!

Φωτογραφίες: Αιφνιδιαστική επίσκεψη Πλατινί στο μουσείο του στην Κύπρο!

Ο Γάλλος βετεράνος ποδοσφαιριστής  συνοδευόμενος από τον Κύπριο τον φίλο του από την UEFA Κύπριο Μάριο Λευκαρίτη πήγαν στο χωριό Μοσφιλωτή όπου λειτουργεί το μουσείο

Φωτογραφίες: Αιφνιδιαστική επίσκεψη Πλατινί στο μουσείο του στην Κύπρο!
Επίσκεψη στο «μουσείο» του στη Κύπρο έκανε αιφνιδιαστικά ο θρύλος του ποδοσφαίρου Μισέλ Πλατινί. Ο Γάλλος βετεράνος ποδοσφαιριστής  συνοδευόμενος από τον Κύπριο τον φίλο του από την UEFA Κύπριο Μάριο Λευκαρίτη, πήγαν στο χωριό Μοσφιλωτή όπου ο Φίλλιπος Σταύρου γνωστός ως «Κύπριος Πλατινί» έχει δημιουργήσει στο σπίτι του Μουσείο το οποίο μάλιστα έχει μπει και στο Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες για τα χιλιάδες εκθέματα. 

Ο Φίλιππος Σταύρου άρχισε να δημιουργεί το «μουσείο» την περίοδο που έπαιζε ποδόσφαιρο σε τοπικές ομάδες της Κύπρου και κάποιοι του απέδωσαν τον τίτλο «Πλατινί». Τότε ενδιαφέρθηκε για τον Γάλλο ποδοσφαιριστή και άρχισε να μαζεύει ότι τον αφορούσε. Μάλιστα ο Πλατινί χάρισε στο «μουσείο» ένα κοστούμι του ενώ έχει υπογράψει και αρκετά εκθέματα. Χθες που βρέθηκε στη Κύπρο συναντήθηκε με τον Φίλιππο Σταύρου και απόρησε με τα αντικείμενα που έχει συγκεντρώσει και αφορούν τη καριέρα του. Μίλησε με τους ανθρώπους που έσπευσαν να τον γνωρίσουν και υπέγραψε δεκάδες εκθέματα.



Κλείσιμο














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης