Κέρκυρα: Εννέα διαρρήκτες έκαναν 12 κλοπές σε έξι μήνες

Κέρκυρα: Εννέα διαρρήκτες έκαναν 12 κλοπές σε έξι μήνες

Τρία άτομα έχουν συλληφθεί, ενώ άλλοι έξι συνεργοί τους ηλικίας 23 ως 39 χρόνων ταυτοποιήθηκαν αλλά δεν έχουν συλληφθεί ακόμη

Κέρκυρα: Εννέα διαρρήκτες έκαναν 12 κλοπές σε έξι μήνες
Από τις 22 Μαρτίου δρούσε με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά μια σπείρα εννέα Ελλήνων διαρρηκτών, που είχαν ρημάξει τα σπίτια σε διάφορες περιοχές της Κέρκυρας.

Στο διάστημα αυτό, φέρονται ναι εισέβαλαν σε ένδεκα κατοικίες και απέτυχαν να διαρρήξουν άλλη μια, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται για το ενδεχόμενο να έχουν κάνει και άλλες κλοπές.

Τρεις από τους δράστες ηλικίας 32, 38 και 61 χρόνων έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας μετά από πολύμηνες έρευνες, ενώ άλλοι έξι συνεργοί τους ηλικίας 23 ως 39 χρόνων ταυτοποιήθηκαν αλλά δεν έχουν συλληφθεί ακόμη.

Κλείσιμο
Οι τρεις πρώτοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, που άσκησε και στους εννέα δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια.

Μεταξύ των περιπτώσεων που έχουν εξιχνιαστεί ως τώρα, είναι οι διαρρήξεις στη Μέση Κέρκυρα απ' όπου άρπαξαν χρυσαφικά αξίας 4.000 ευρώ από ένα σπίτι και 700 ευρώ και κοσμήματα αξίας 3.300 ευρώ από ένα άλλο, στη βόρεια Κέρκυρα όπου έκλεψαν μετρητά ύψους 5.000 ευρώ και κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας από μια κατοικία, στην βόρεια Κέρκυρα όπου αφαίρεσαν από ένα σπίτι 1.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ και σε ένα ακόμη προάστιο της πόλης της Κέρκυρας με λεία μετρητά ύψους 500 ευρώ, χρυσαφικά αξίας 1.500 ευρώ και άλλα αντικείμενα. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης