Πλούσια παραγωγή υδροπονικής κάνναβης στην Αμαλιάδα

Πλούσια παραγωγή υδροπονικής κάνναβης στην Αμαλιάδα

Κατασχέθηκαν 990 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δέκα κιλά φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, 111 αποξηραμένα τμήματα δενδρυλλίων με τις ρίζες τους - Συνελήφθη 39χρονος

Πλούσια παραγωγή υδροπονικής κάνναβης στην Αμαλιάδα
Τα μυστικά που έκρυβε η αποθήκη του σπιτιού ενός 39χρονου σε ένα χωριό της Αμαλιάδας, αποκαλύφθηκαν όταν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα και ανακάλυψαν ένα πλήρως οργανωμένο εργαστήριο για την καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης.

Οι ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη των δενδρυλλίων που καλλιεργούσε ο δράστης, έκαναν ιδιαίτερα πλούσια την παραγωγή του. Στην αποθήκη, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 990 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δέκα κιλά φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, 111 αποξηραμένα τμήματα δενδρυλλίων με τις ρίζες τους, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και μια συσκευασία με σπόρους κάνναβης που ο 39χρονος δεν είχε προλάβει να φυτέψει.

Μαζί με όλα αυτά, κατασχέθηκε ο εξοπλισμός του εργαστηρίου με τα συστήματα εξαερισμού και φωτισμού, που αποτελούνταν από λαμπτήρες, μετασχηματιστές, δύο φορητά κλιματιστικά, ανεμιστήρες, ψηφιακούς μετρητές θερμοκρασίας και υγρασίας και αυτόματο σύστημα ποτίσματος. 

Ακόμη, κατασχέθηκαν 91 πλαστικές σακούλες με χώμα στις οποίες καλλιεργούνταν τα δενδρύλλια, φυτοφάρμακα, λιπάσματα και καλλιεργητικά εργαλεία. Ο 39χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης