Μη χάσετε αυτή την Κυριακή το Θέμα με τις μοναδικές προσφορές

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή το Θέμα με τις μοναδικές προσφορές

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν:

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή το Θέμα με τις μοναδικές προσφορές
1. Την εφημερίδα



Κλείσιμο
2. To συγκλονιστικό μυθιστόρημα “Πέρλα” της Carolina De Robertis, που θα σας καθηλώσει

Η απίστευτη ιστορία μιας νέας γυναίκας στην Αργεντινή που ξαφνικά δέχεται την επίσκεψη ενός παράξενου πλάσματος -που δεν είναι άλλο από το προσωπικό και οικογενειακό της παρελθόν. Φαντασία, όνειρο αλλά και πολιτική συνδυάζονται σε ένα μοναδικό βιβλίο.

Αυτή την Κυριακή, το συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Carolina de Robertis «Πέρλα» είναι στο ΘΕΜΑ.

Πρωταγωνιστής της ιστορίας που αφηγείται η εξαιρετικά ταλαντούχα συγγραφέας Carolina de Robertis είναι ένα αλλόκοτο πλάσμα, αποκρουστικό αλλά και υπνωτιστικά γοητευτικό. Σαν να έχει ξεπηδήσει κατευθείαν από κάποιο παραμύθι, το τερατώδες ον εγκαθίσταται ξαφνικά στο σπίτι της ηρωίδας, της Πέρλας και την παρασύρει. Όχι στον βυθό της θάλασσας από τον οποίον φαίνεται να έχει αναδυθεί, αλλά στην ιστορία της οικογένειάς της. Μια ιστορία που σχετίζεται με τον στρατιωτικό πατέρα της Πέρλας και το πώς εκείνος έζησε και έδρασε ενόσω στην Αργεντινή είχε επιβληθεί η δικτατορία του στρατηγού Χόρχε Ραφαέλ Βιδέλα.

Η Πέρλα αναζητά τον εαυτό της μέσα στην εθνική -αλλά και οικογενειακή της- περιπέτεια μέσα στα ταραγμένα χρόνια του ολοκληρωτισμού. Παρακολουθεί, σαν σε ταινία, τους «Εξαφανισμένους», δηλαδή τους περίπου 30.000 Αργεντινούς πολίτες που χάθηκαν με εντολή του καθεστώτος και ζει ξανά το δράμα του λαού της. Με φόντο την αληθινή ιστορία της Αργεντινής, η Carolina de Robertis πλέκει με αξιοθαύμαστη συγγραφική δεξιοτεχνία έναν μαγευτικό μύθο, παρασύροντας τον αναγνώστη σε έναν φανταστικό λαβύρινθο. Εκεί όπου το φανταστικό μοιάζει με αληθινό γεγονός και το γεγονός με καθαρή φαντασία.

Μην χάσετε αυτή την Κυριακή το Πρώτο ΘΕΜΑ και το συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Carolina de Robertis «Πέρλα».

(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ).

Μην τo χάσετε!





3. Ένα εντελώς δωρεάν εισιτήριο για την πρεμιέρα μιας από τις πέντε μεγαλύτερες παραστάσεις των Αθηναικών Θεάτρων, με κάθε κουπόνι που θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας

Με κάθε εφημερίδα παίρνετε ένα κουπόνι και έχετε ένα εισιτήριο δωρεάν για τις παρακάτω πρεμιέρες! 

Θέατρο Χορν: “Στέλλα Βιολάντη”, πρεμιέρα 9 Οκτωβρίου στις 21:00
Θέατρο Λαμπέτη: “Βάφτα Μαύρα”, πρεμιέρα 5 Οκτωβρίου στις 21:00
Θέατρο Μικρό Παλλάς: “Tο Ψέμα”, πρεμιέρα 11 Οκτωβρίου στις 21:00
Θέατρο Εμπορικόν: “ Ήταν όλοι τους παιδιά μου”, πρεμιέρα 11 Οκτωβρίου στις 21:00

Το ΘΕΜΑ σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ την πρεμιέρα μιας από τις τέσσερις μεγαλύτερες παραστάσεις των Αθηναικών Θεάτρων, με ένα κουπόνι που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας.

στην έκδοση με τις προσφορές (4,25€)

Αυτή την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου λοιπόν στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει ένα κουπόνι, με το οποίο θα μπορείτε να παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν μία από τις τέσσερις καλύτερες πρεμιέρες των Αθηναικών Θεάτρων. 

Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε ένα δωρεάν εισιτήριο ανά θεατή – αναγνώστη. 

Αυτό σημαίνει ότι:
με δύο κουπόνια θα έχετε δύο δωρεάν εισιτήρια 
με τρία κουπόνια, τρία δωρεάν εισιτήρια κ.ο.κ. 

Εσείς απλώς, διαλέξτε την παράσταση που θέλετε να παρακολουθήσετε, κόψτε το κουπόνι που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας και ανταλλάξτε το με το δωρεάν εισιτήριο στα ταμεία του Θεάτρου ΑΛΙΚΗ (Αμερικής 4,Σύνταγμα) από τη Δευτέρα 25/9 έως και την Πέμπτη 28/9 και κατά τις ώρες 09:00 έως 21:00. 

Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των διαθεσίμων θέσεων για την πρεμιέρα της κάθε παράστασης.

Σε περίπτωση εξάντλησης των θέσεων, τα κουπόνια θα γίνονται δεκτά, και σας προσφέρεται η δυνατότητα να αγοράσετε 1 κανονικό εισιτήριο και να πάρετε 1 ακόμη δωρεάν, για οποιαδήποτε ημέρα επιλέξετε εντός του Οκτωβρίου, στις συγκεκριμένες τέσσερις (4) παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων.

Λίγα λόγια για τις παραστάσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν, προκειμένου να κάνετε τις επιλογές σας:

ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ (Αμερικής 2)
ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ
«ΤΟ ΨΕΜΑ» του Florian Zeller, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη
Πρεμιέρα: Τετάρτη 11 Οκτωβρίου – 2ος Χρόνος 


Ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, η Μυρτώ Αλικάκη και ο Κωνσταντίνος Κάππας, ξανάρχονται στη σκηνή του Μικρού Παλλάς με την κωμωδία του πιο δημοφιλούς σύγχρονου Γάλλου συγγραφέα Florian Zeller «Το Ψέμα». 

Μια βραδιά για δύο φιλικά ζευγάρια που πορεύονται χρόνια μαζί. Το ένα ζευγάρι, η Άλις και ο Πωλ. Το άλλο ζευγάρι, ο Μισέλ και η Λωράνς. Η Άλις έχει δει στο δρόμο τον Μισέλ να φιλιέται με μια άγνωστη γυναίκα. Θα το πει στη Λωράνς; Πώς θα κυλήσει η βραδιά; Μια κωμωδία για όλους όσους ζητάνε να μάθουν την αλήθεια, ενώ θα προτιμούσαν ένα ψέμα. 
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης

ΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΝ (Αμερικής 10) 
ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΡΙΤΗ
«ΣΤΕΛΛΑ ΒΙΟΛΑΝΤΗ» του Γρηγορίου Ξενόπουλου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Λύρα
Πρεμιέρα: Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017


Ένα από τα σπουδαιότερα και πιο γνωστά έργα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, η «Στέλλα Βιολάντη», σε σκηνοθεσία Γιώργου Λύρα, μετά τη θερμή ανταπόκριση κοινού και κριτικών την προηγούμενη θεατρική σεζόν, ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά!
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά) : Νεκταρία Γιαννουδάκη, Ευγενία Δημητροπούλου, Ηλίας Λάτσης, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Δημήτρης Παπανικολάου, Αθηνά Σακαλή 
Συντελεστές: 
Σκηνοθεσία: Γιώργος Λύρας 
Σκηνικά-Κοστούμια: Απόλλων Παπαθεοχάρης

ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΠΕΤΗ (Λ. Αλεξάνδρας 106) 
ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ
«ΒΑΦ’ΤΑ ΜΑΥΡΑ», Κείμενο-σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου & Μιχάλης Ρέππας
Πρεμιέρα: Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 


Η σπαρταριστή κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου & Μιχάλη Ρέππα επαναλαμβάνεται για 2η χρονιά στο θέατρο Λαμπέτη!

Ένας εύπορος ηλικιωμένος που ασχολείτο με τουριστικές επιχειρήσεις, ο Θανάσης Γιαμπούρογλου, πεθαίνει. Γύρω από το φέρετρό του οι συγγενείς σφάζονται για την περιουσία του. Από τη μια, η πρώτη του γυναίκα με τον γιο της και από την άλλη, η κυπριακής καταγωγής δεύτερη γυναίκα του μαζί με την κόρη της και το γαμπρό της μαλλιοτραβιούνται για την περιουσία, μέχρι που εμφανίζεται η νεαρή ερωμένη του εκλιπόντος που εκβιάζει και τους πέντε, γιατί ο Θανάσης δεν πέθανε σπίτι του, όπως νόμιζαν, αλλά στην αγκαλιά της μετά από χρήση κοκαΐνης. Αν η νεαρή ερωμένη αποκαλύψει στην ασφαλιστική εταιρεία το μυστικό της κοκαΐνης, οι συγγενείς δεν θα πάρουν ούτε ένα ευρώ από τα 3.000.000 ευρώ του ασφαλιστικού συμβολαίου του Θανάση και για να κρατήσει το μυστικό, ζητάει ένα μεγάλο μερίδιο από τα λεφτά της ασφάλειας. 

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά) οι: Νικολέττα Βλαβιανού, Χάρης Γρηγορόπουλος, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Σπύρος Κυριάκος, Νίκη Λάμη, Μαίρη Σταυρακέλη, Δήμητρα Στογιάννη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Φιλίππου.





4. και ……. δύο αγαπημένα περιοδικά που αξίζει να διαβάσετε! 
Ένα περιοδικό γαστρονομίας-μαγειρικής και ένα για τους stars :


(μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

Το νέο τεύχος του Olive 

Το Οlive, είναι ένα από τα εγκυρότερα γαστρονομικά περιοδικά της Ευρώπης με συνταγές για όλα τα γούστα καθώς και εξαιρετικά άρθρα! Πέντε διάσημοι σεφ όπως η Ελένη Ψυχούλη, η Ντίνα Νικολάου, ο Ανδρέας Λαγός,  η Ιωάννα Σταμούλου, υπό τη διεύθυνση του Ηλία Μαμαλάκη, σας παρουσιάζουν βήμα-βήμα συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και σας εμπιστεύονται τα μικρά μυστικά που «κάνουν τη διαφορά». 

Το olive Oκτωβρίου επιστρέφει στα θρανία μαζί με τα παιδιά και τις μαμάδες με ένα ολοκληρωμένο οδηγό για την Παιδική Διατροφή:

Υπάρχουν super τροφές που κάνουν τα παιδιά πιο έξυπνα και πιο ψηλά; 
Ποια είναι τα must της ισορροπημένης διατροφής στα οποία πρέπει να εστιάσουμε;
Κολατσιό από το σπίτι: Συμβουλές και συνταγές για να μην το βαριέται ποτέ
Σχολική καντίνα: Η δική σας έχει σίγουρα ότι προβλέπει η νομαθεσία; 
Το κοτόπουλο γίνεται κολατσιό για το σχολείο, μεσημεριανό και σνακ.

Ακόμη:
Το φυστικοβούτυρο δεν είναι μόνο για το ψωμί και μαγειρεύουμε μαζί του
Μονομαχούμε για την καλύτερη τάρτα με πετιμέζι και σταφύλια 
Μεταμορφώνουμε τη χορτόπιτα σε pizza
Σερβίρουμε πιάτα εποχής 
Ταξιδεύουμε στη Σίφνο 
Δοκιμάζουμε προϊόντα του τόπου μας.

Πού αλλού; 

Μόνο στο Θέμα!!

Μην το χάσετε! 





- Το People, το περιοδικό με τα μυστικά των stars στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Το People, το περιοδικό που -εδώ και 40 χρόνια- οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές και οι καθημερινοί άνθρωποι εμπνέουν με τη ζωή τους, το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, έρχεται στο σπίτι σας κάθε Κυριακή με το Πρώτο Θέμα. 

Στο PEOPLE κάθε εβδομάδα μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα των σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να διαβάσετε συναρπαστικές ιστορίες και να απολαύσετε μεγάλες αποκλειστικότητες. 

(μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

Μην τα χάσετε!




Όσοι από εσάς επιλέξουν λοιπόν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν:

1. Την εφημερίδα. 

2. Το νέο περιοδικό ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ 52 σελίδων με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα


μόνο στην απλή έκδοση (2,00 €)

Και αυτή την Κυριακή, όπως κάθε Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα νέο περιοδικό 52 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο. 

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα  ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.

μόνο στην απλή έκδοση (2,00 €) 

Μην τo χάσετε!





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης