Μυτιλήνη: Ανήλικος έκλεψε 13.000 από 63χρονη αλλά ξόδεψε μόνο τα 500 ευρώ

Μυτιλήνη: Ανήλικος έκλεψε 13.000 από 63χρονη αλλά ξόδεψε μόνο τα 500 ευρώ

Το ανέμελο ταξίδι του πήρε τέλος όταν αποβιβάστηκε από το πλοίο της γραμμής, καθώς οι λιμενικοί είχαν ειδοποιηθεί από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Μυτιλήνης οι οποίοι είχαν εξιχνιάσει την κλοπή

Σπάρτη: Πέρυσι λήστεψαν, φέτος τους συνέλαβαν
Πίστεψε πως έπιασε την καλή ένας ανήλικος διαρρήκτης που τρύπωσε στο σπίτι μιας 63χρονης γυναίκας στη Μυτιλήνη παραβιάζοντας ένα παράθυρο και αρπάαζοντας το μεγάλο χρηματικό ποσό που φύλαγε η γυναίκα, μπήκε στο πλοίο για Πειραιά ειδοποιώντας τον πατέρα του να τον περιμένει στο λιμάνι.

Με τις τσέπες γεμάτες από τις οικονομίες της άτυχης γυναίκας, ύψους 13.000 ευρώ, ο 17χρονος δράστης πρόλαβε να ξοδέψει… 500 ευρώ μέσα στο πλοίο! Όμως, το ανέμελο ταξίδι του πήρε τέλος όταν αποβιβάστηκε από το πλοίο της γραμμής, καθώς οι λιμενικοί είχαν ειδοποιηθεί από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Μυτιλήνης οι οποίοι είχαν εξιχνιάσει την κλοπή.

Στις τσέπες του νεαρού διαρρήκτη βρέθηκαν 12.500 ευρώ που κατασχέθηκαν για να αποδοθούν στην δικαιούχο, ενώ ο ίδιος συνελήφθη μαζί με τον 41χρονο πατέρα του που τον υποδέχθηκε κατά την αποβίβασή του στον Πειραιά. Σε βάρος του πατέρα σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και εξετάζεται αν γνώριζε για την διάρρηξη, ενώ ο γιος του επέστρεψε στη Μυτιλήνη συνοδεία αστυνομικών για να προσαχθεί στην Εισαγγελία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης