«Κολλημένοι» στην κίνηση οι Αθηναίοι λόγω της απεργίας στα Μέσα Μεταφοράς

«Κολλημένοι» στην κίνηση οι Αθηναίοι λόγω της απεργίας στα Μέσα Μεταφοράς

Στο «κόκκινο» οι κεντρικές οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας - Ακίνητα ΙΧ στον Κηφισό, Κηφισίας, Βουλιαγμένης και Αλεξάνδρας από νωρίς το πρωί

«Κολλημένοι» στην κίνηση οι Αθηναίοι λόγω της απεργίας στα Μέσα Μεταφοράς
«Κολλημένοι» στην κίνηση ήταν οι Αθηναίοι που προτίμησαν να χρησιμοποιήσουν το δικό τους ΙΧ ή ταξί για να μετακινηθούν, καθώς τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ πραγματοποιούν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9 το πρωί και ξανά από τις 9 το βράδυ έως την λήξη ωραρίου.

Έτσι, όσοι χρησιμοποιούν λεωφορεία για να φτάσουν στην δουλειά τους το πρωί, αναγκάστηκαν να βρουν άλλο τρόπο μεταφοράς και ως φαίνεται επέλεξαν το αυτοκίνητό τους. 

Ο Κηφισός και στα δύο ρεύματα, αλλά ιδίως προς Αθήνα, η λεωφόρος Κηφισίας, η Αλεξάνδρας, η Μεσογείων ανά τμήματα και η Βουλιαγμένης ήταν στο «κόκκινο» στις 8 το πρωί, όπως και πολλοί μικρότεροι δρόμοι του λεκανοπεδίου. 

Κλείσιμο
Στο «κόκκινο» και η άνοδος της λεωφόρου Συγγρού από το Πάντειο και πάνω, όπως και η Αρδηττού και Βασ. Κωνσταντίνου μέχρι το Χίλτον, η Βασιλίσσης Σοφίας στην κάθοδο από τον Πύργο Αθηνών ως το Μέγαρο Μουσικής και όλοι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα.

Η κίνηση στους δρόμους όπως την αποτύπωσε η υπηρεσία google maps στις 08:00

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης