Θα κινηθούμε δυναμικά - Διεκδικούμε τις δουλειές μας, λένε οι εργαζόμενοι της Eldorado

Θα κινηθούμε δυναμικά - Διεκδικούμε τις δουλειές μας, λένε οι εργαζόμενοι της Eldorado

Οι άδειες αυτές θα έπρεπε να έχουν βγει εδώ και έναν χρόνο, υποστηρίζει το σωματείο εργαζομένων των μεταλλείων Κασσάνδρας

Θα κινηθούμε δυναμικά - Διεκδικούμε τις δουλειές μας, λένε οι εργαζόμενοι της Eldorado
«Έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας να κινηθούμε δυναμικά τις επόμενες ώρες και ημέρες και προς την κυβέρνηση και προς την εταιρεία γιατί διεκδικούμε το αυτονόητο, την δουλειά μας, την επιβίωση μας για να ζήσουμε εμείς και οι οικογένειές μας» είπε στον Alpha 96.5 ο πρόεδρος του σωματείου εργαζόμενων μεταλλείων Κασσάνδρας Χρήστος Ζαφειρούδας.

«Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Το παιχνίδι είναι πολιτικό. Πάνε να μας βάλουν στο κάδρο ότι κάνουμε αντιπολίτευση με την ΝΔ για να ρίξουμε την κυβέρνηση» εξηγεί στην συνέχεια ο ίδιος συμπληρώνοντας πως «από την κυβέρνηση κανείς δεν μιλάει για το τι θα γίνει με τους εργαζόμενους. Από πού θα αποζημιωθούμε; Από την εταιρεία; Άρα δεν θα πάρουμε τίποτα. Ή να παίρνουμε τα 380 ευρώ από τον ΟΑΕΔ; Τις δουλείες μας θέλουμε» δηλώνει ο κος Ζαφειρούδας

«Η εταιρεία δεν τόλμησε να εκβιάσει και οι άδειες αυτές θα έπρεπε να έχουν βγει εδώ και έναν χρόνο. Δεν τις εκδίδει εδώ και ένα χρόνο τις άδειες. Έχουν υπογραφεί οι άδειες από όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες και είναι πάνω στο γραφείο του υπουργού και δεν τις εκδίδει ο υπουργός. Άρα πού εκβιάζεται;» διερωτήθηκε ο ίδιος.

Κλείσιμο
«Στην παρούσα φάση βλέπουμε την κυβέρνηση να είναι εχθρική απέναντί μας και απέναντι τις επενδύσεις» υποστηρίζει ο κος Ζαφειρούδας τονίζοντας πως «κανείς δεν μπορεί να λέει ότι μας έχει υποχείρια ή δεκανίκια η εταιρεία και μας χρησιμοποιεί». «Θα προστατέψουμε τα δικαιώματά μας. Δεν μπορεί κανείς να παίζει με τις τύχες των εργαζομένων. Ετοιμάζουμε δυναμικές κινητοποιήσεις. Ήδη έχουμε κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση.» καταλήγει ο κύριος Ζαφειρούδας.


Πηγή: seleo.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης