ΔΕΘ: Με συλλαλητήρια υποδέχονται τον πρωθυπουργό ΓΣΕΕ - ΠΑΜΕ

ΓΣΕΕ: Αδιαπραγμάτευτη η αξιοπρέπειά μας, συλλαλητήριο στις έξι το απόγευμα στο άγαλμα του Βενιζέλου - ΠΑΜΕ: σύγκρουση με την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική, συλλαλητήριο στις εξίμιση στην πλ. Αριστοτέλους στη Θεσαλονίκη 

Με κεντρικό σύνθημα «αδιαπραγμάτευτη η αξιοπρέπειά μας» η ΓΣΕΕ και το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν μεγάλο εργατικό και κοινωνικό συλλαλητήριο σήμερα στις 18:00 το απόγευμα στο Άγαλµα του Βενιζέλου, στη Θεσσαλονίκη.

Η συνομοσπονδία καλώντας τους εργαζόμενους, τους
συνταξιούχους και τους άνεργους να δώσουν μαζικό παρών στην πορεία διαμαρτυρίας τονίζει ότι ενώνει τη φωνή διαμαρτυρίας της με ολόκληρη την ελληνική κοινωνία που συνεχίζει να στραγγαλίζεται από τις σκληρές και αδιέξοδες μνημονιακές πολιτικές.

Η κυβέρνηση συνεχίζει την επίθεσή της στα δικαιώματα των εργαζομένων -επισημαίνει -συμφωνώντας με τους δανειστές ουσιαστικά ένα τέταρτο μνημόνιο.

Χωριστή συγκέντρωση πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ στην πλατεία Αριστοτέλους, στις 18:30, λίγο πριν τα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ από τον πρωθυπουργό. Το ΠΑΜΕ καλεί σε μαζική συμμετοχή τα συνδικάτα, τονίζοντας ότι εργαζόμενοι, αγρότες και συνταξιούχοι έχουν περάσει από την «ασφυξία στον στραγγαλισμό».

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν, χθες το βράδυ αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί -εν ενεργεία και απόστρατοι- ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα που απηύθυναν Ομοσπονδίες και Ενώσεις των Σωμάτων Ασφαλείας ενόψει των εγκαινίων της 82ης ΔΕΘ.
 
Με κεντρικό σύνθημα «Ναι σε όλα εσείς – Αγώνα ελπίδας εμείς» οι διαδηλωτές, πολλοί από τους οποίους έφτασαν στη Θεσσαλονίκη από διάφορες περιοχές της χώρας, συγκεντρώθηκαν στο άγαλμα του Βενιζέλου, όπου ακολούθησαν ομιλίες των συνδικαλιστικών τους εκπροσώπων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr