Επίσκεψη Μακρόν: Το σέξι σταυροπόδι στο Προεδρικό και τα 12ποντα της Μπριζίτ

Επίσκεψη Μακρόν: Το σέξι σταυροπόδι στο Προεδρικό και τα 12ποντα της Μπριζίτ

Την ώρα που οι δημοσιογράφοι... έπεφταν σαν τα κοτόπουλα από την κούραση και την ζέστη, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας άλλαζε παπούτσια για να ανέβει στην Ακρόπολη, ενώ μια ξανθιά Γαλλίδα δημοσιογράφος διεκδικούσε τα δικά της «15 λεπτά δημοσιότητας»

Επίσκεψη Μακρόν: Το σέξι σταυροπόδι στο Προεδρικό και τα 12ποντα της Μπριζίτ
Μπορεί το κυρίως θέμα να είναι η επίσκεψη του Εμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα
, και η «κουστωδία» επιχειρηματιών που τον συνοδεύει, ωστόσο ο φωτογραφικός φακός πρόλαβε να «κλέψει» και άλλα στιγμιότυπα, στο περιθώριο της άφιξης του Γάλλου προέδρου στην Ελλάδα.

Όπως λοιπόν ήταν φυσικό, της προσοχής των φωτορεπόρτερ δεν θα μπορούσε να διαφύγει η... αλλαγή παπουτσιών που έκανε η σύζυγος του Γάλλου προέδρου, Μπριζίτ Μακρόν, για να ανέβει στην Ακρόπολη.

Κλείσιμο
Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, η οποία προφανώς ενημερώθηκε ότι στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης απαγορεύονται -όπως και στο Ηρώδειο- τα τακούνια, έβγαλε τις εντυπωσιακές 12ποντες γόβες Louis Vuitton, με τις οποίες εμφανίστηκε στο Προεδρικό Μέγαρο και στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, και φόρεσε ένα σαφώς πιο άνετο ζευγάρι μαύρες πλατφόρμες, για την περιήγησή της στον Ιερό Βράχο, μαζί με την σύντροφο του Έλληνα πρωθυπουργού, Περιστέρα Μπαζιάνα.

Με τα 12ποντα..
.
 
Με τις πλατφόρμες...


Υπήρξαν, ωστόσο, και άλλες εκπρόσωποι του «ασθενούς φύλου», που διεκδίκησαν... επάξια τα δικά τους... 15 λεπτά δημοσιότητας.

Έτσι, κατά την επίσκεψη του Γάλλου προέδρου στο προεδρικό μέγαρο, ήταν μια Γαλλίδα δημοσιογράφος που «έκλεψε την παράσταση», χάρη στο εντυπωσιακό σταυροπόδι της.

Στη φωτογραφία, που «ανέβασε» στον λογαριασμό του στο Facebook ο δημοσιογράφος Νίκος Χασαπόπουλος, η Γαλλίδα ρεπόρτερ απεικονίζεται να κάθεται σταυροπόδι, με τα καλλίγραμμα πόδια της να αναδεικνύονται, χάρη στο μίνι μαύρο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει...



Φυσικά, εκείνοι που είχαν τον μεγαλύτερο φόρτο εργασίας ήταν οι δημοσιογράφοι, που, αποκαμωμένοι, ξάπλωναν στο πεζοδρόμιο, περιμένοντας τον Γάλλο πρόεδρο να ολοκληρώσει τις επισκέψεις του στο Προεδρικό Μέγαρο και στο Μαξίμου.

Η φωτογραφία που από τον λογαριασμό του δημοσιογράφου Νίκου Μελέτη (Nikos Meletis) στο Facebook είναι ενδεικτική:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης